Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τα νέα της ημέρας.

απ΄την χθεσινή προπόνηση στο Δ.Α.Κ.

Στο Δ.Α.Κ. Λαμίας πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο Α.Σ. "Λαμία" προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Α.Ε. Διμηνίου. Μόνιμο ζητούμενο η νίκη ώστε η ομάδα να τερματίσει σε όσο το δυνατόν υψηλοτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Απ΄την αναμέτρηση της Κυριακής θ΄απουσιάσει ο τραυματίας Μάριος Λέσσης κι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Γιάννη Αποστολόπουλου λόγω μικροτραυματισμού και του ανέτοιμου Βάϊου Αποστολακόπουλου που δεν έχει ενταχθεί πλήρως μετά τον τραυματισμό του. Επιστρέφει ο Βαγγέλης Λαϊνας που εξέτισε την ποινή του.

Η Α.Ε. Διμηνίου με 13 βαθμούς σε 21 αγώνες βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μιας και την τελευταία την κατοχύρωσε με την αποβολή του από το πρωτάθλημα ο Αστέρας Ιτέας. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στις 15 Νοεμβρίου η Λαμία είχε επικρατήσει στο Διμήνι με 0-2. Τον δρόμο προς την νίκη είχε ανοίξει ο Χρήστος Αντωνιάδης κι επισφράγισε την τελική επικράτηση ο Θανάσης Σερπάνος!

Διαβάστε σχετικά: Α.Ε. Διμηνίου - Α.Σ. Λαμία 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.