Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Τα νέα της ημέρας

Στο γήπεδο των Καλυβίων θα πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση του Α.Σ."Λαμία". Ο Νίκος Σουφλέρης προετοιμάζει την ομάδα για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα στο Καστράκι. Ο Α.Σ. "Λαμία" εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ. του Παγκρατιακού και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ιωάννη Κορέντζελο, για τις διευκολύνσεις που παρέχει προς την ομάδα μας ώστε να προπονείται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη αποφάση:

Επιβάλλει στον εκπρόσωπο του σωματείου Λαμία, Β. Τρέκλα, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ. Απαλλάσσει οποιασδήποτε κατηγορίας το σωματείο Λαμία (αγώνας Δ΄ Εθνικής της 24/1/2010 Λαμία-Απόλλων Λάρισας).

1 σχόλιο:

  1. φιλε θαναση αφου ο χωρος ανηκει σε ολους τους φιλους της ομαδας με το κλεισιμο του πεδιου ελευθερης συζητησης οι λιγοι και αιωνεια κακεντρεχεις κερδισαν αυτους που πραγματικα αγαπουν την ομαδα και ειχαβ βρει χωρο για ανταλλαγη αποψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.