Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

A.Σ. Πυργετός - Α.Σ. "Λαμία" 4-0

Ήττα για την Λαμία στον Πυργετό με 4-0. Ο Κυπαρίσσης άνοιξε το σκορ με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή στο 23΄ της αναμέτρησης. Δέκα λεπτά αργότερα η Λαμία κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Θεοδοσόπουλου από τον Γκουγκούδη. Νικητής στην μονομαχία αναδείχθηκε ο Γκικούδης που απέκρουσε το σουτ του Ηλ. Μπαγινέτα, αρχηγού της Λαμίας, διατηρώντας το 1-0. Η Λαμία δέχθηκε δύο τέρματα λίγο πριν την ανάπαυλα κι εκεί κρίθηκε η ανμέτρηση. Ο Στύλος στο 42΄με σουτ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Κάππος ανέτρεψε τον Κρούτη κι ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων. Ο Κυπαρίσσης στο 44΄εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το β΄μέρος της αναμέτρησης είχε σχεδόν διαδικαστικό χαρκτήρα. Στο 53΄ο Στούμπος με κεφαλιά, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Βελετάνης, σκόραρε διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό, 4-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

A.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Γκικούδης, Γκουγκούδης, Μπουτογιάννης, Στούμπος, Πολύζος, Κρούτη, Κοτούμπας, Σαββίδης, Στύλος (46΄Τσιρογιάννης), Βελετάνης (56΄Ζαφειριου) και Κυπαρίσσης (65΄Τάτσης).
Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Β. Μπαγινετάς, Γουργιώτης (46΄Ανδρωνάς), Ζερβάς, Ηλ. Μπαγινέτας, Χουλιάρας, Αγ. Κάππος (71΄Στ. Κάππος), Θεοδοσόπουλος, Λαϊνας, Λέσσης, Βαρυπάτης (46΄Θυμιάκος) και Βαργιανίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.