Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ο Α.Σ. Λαμία στο διαδίκτυο μέσα από το FORZA ΛΑΜΙΑ

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου το παρακάτω e-mail στάλθηκε από τον εκπρόσωπο τύπου του Α.Σ. "Λαμία" κ. Νικόλαο Τσιλαλή προς τα Μ.Μ.Ε.


Επειδή έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο μερικά Δελτία Τύπου να μην φθάνουν ποτέ στους αποδέκτες τους, κρίνεται σκόπιμο όπως για δική σας έγκαιρη και πληρέστερη ενημέρωση να ανατρέχετε στην ιστοσελίδα http://www.lamiafc.gr όπου θα αναρτώνται όλα τα δελτία τύπου της ομάδος.

Με εκτίμηση
Νίκος Τσιλαλής.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για το FORZA ΛΑΜΙΑ η επιλογή του Α.Σ. "Λαμία" να ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο επίσημα μέσα απο τον διαδικτυακό τόπο που φτιάχτηκε με αγάπη και διάθεση προσφοράς προς την ομάδα. Κατανοώ πως αυτή η απόφαση του Α.Σ. "Λαμία" θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως αλλά όσο με αφορά θέλω να διευκρινίσω κάποιες σημαντικές παραμέτρους. Το FORZA ΛΑΜΙΑ δεν διεκδικεί τίποτα περισσότερο πέρα από όσα ήδη έχει προσφέρει στους πολυάριθμους οπαδούς της ομάδας που διψούν για ενημέρωση μέσα από το διαδίκτυο. Το FORZA ΛΑΜΙΑ θα στηρίξει κάθε ενέργεια, εντός κι εκτός διοίκησης, που αποσκοπεί στο καλό της ομάδας χωρίς να ζητήσει αλλά ούτε και θα δεχθεί να λάβει οποιοδήποτε αντάλλαγμα πέρα από την διάκριση της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους που είναι η ύψιστη ανταπόδωση προς όλους τους αγνούς φίλους του Α.Σ. "Λαμία"!

Εκτιμώ ότι σύντομα ο Α.Σ. "Λαμία" θ΄αποκτήσει επίσημη ιστοσελίδα απ΄όπου και θα ενημερώνει επίσημα για τα θέματά του κάθε ενδιαφερόμενο. Ως τότε αποτελεί τιμή κι αναγνώριση για το FORZA ΛΑΜΙΑ η απόφαση να δημοσιεύονται εδώ τα Δελτία Τύπου του συλλόγου. Προς αποφυγή παρερμηνειών κι εξάλειψη κάθε πονηρής σκέψης, ο Α.Σ. "Λαμία" θα προβαίνει ελεύθερα στην ανάρτηση κειμένων στο FORZA ΛΑΜΙΑ με δική του ξεχωριστή ηλεκτρονική υπογραφή!

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΙΛΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΤΙΜΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΡΕΚΛΑ ΣΟΥΦΛΕΡΗ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ"ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 30 ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΥΘΥΞΙΑ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ Η ΛΕΞΗ ΕΥΘΥΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΦΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΦΥΓΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπη!!!!! οπαδικος χωρος γινετε και χωρος του επισημου ΑΣ ΛΑΜΙΑ. αμφιβαλλω πλεον αν ετσι μπορεις να εισαι αμεροληπτος και ειλικρηνεις πλεον. εχετε καταντησει την ομαδα ερμαιο δυο-τρειων ανθρωπων. ολοι την κυριακη στο γηπεδο να δειξουμε τι ακριβως θελει ο κοσμος. ξερω οτι δεν θα επιτεψεις την αναρτηση του κειμενου αφου πλεον ανηκεις αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τώρα που το δημοσίευσα "αγαπητέ" ξερόλα μπορείς να μου πεις που ανήκω; μπορείς να μου πεις ποιός πρέπει να ντρέπεται και γιατί; μπορείς να μου πεις γιατί δεν θα είμαι αμερόληπτος και ειλικρινής πλέον; μπορείς να μου πεις γιατί ΕΓΩ έχω καταντήσει έρμαιο την ομάδα μιας και χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο; τέλος πάντων, επειδή ανέκαθεν θεωρούσα σημαντικό όχι μόνο το τι λέγεται αλλά κυρίως από ποιόν λέγεται, δεν αναμένω απάντηση μιας και η ασημαντότητά της όποιας απάντησης επιβεβαιώνεται απ΄το ύφος και το ήθος των γραφόμενών σου και φυσικά από την ανωνυμία σου.
    Το FORZA ΛΑΜΙΑ είναι μια διαδικτυακή "γωνιά" που οι φίλοι του Α.Σ. "Λαμία" ενημερώνονται και ανταλάσσουν απόψεις για την αγαπημένη μας ομάδα. Μας τιμάει όλους τους φίλους της ομάδας που ο Α.Σ. "Λαμία" διάλεξε έναν ιστότοπο, που προσεγγίζει με ανιδιοτέλεια την ομάδα, να αποτελέσει την διαδικτυακή πηγή ενημέρωσης κατά επίσημο τρόπο και μέχρι να αποκτήσει επίσημη ιστοσελίδα.
    Τελικά μήπως ενοχλεί που η "δουλειά" γίνεται χωρίς κάποιοι να τα κονομάνε μιας κι από εδώ γίνεται δωρεάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ"ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ...Η ΟΠΜΑΔΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ(ΚΑΣΤΡΑΚΙ,ΒΕΛΟΥΧΙ,ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΚΛΠ)ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ Σ ΑΥΤΗΝ.ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ?ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΥΓ Ο ULTRA ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΙΛΕ Η ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.