Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Δελτίο τύπου για τρέχοντα θέματα



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr



Λαμία, 19 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.,έγινε αποδεκτή η παραίτηση, που είχε υποβάλει για προσωπικούς λόγους (που δεν έχουν σχέση με την ομάδα), το μέλος του Δ.Σ. Θωμάς Κοσμάς. Η Διοίκηση τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του, και του εύχεται ολόψυχα κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία. Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί νέα συγκρότηση με την είσοδο αναπληρωματικού μέλους.

Με προπόνηση στο Δ.Α.Κ. Λαμίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδος για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε Διμηνίου, στον οποίο επανέρχεται ο Βαγγέλης Λαϊνας που εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών λόγω συμπλήρωσης 7 καρτών, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Λέσση, Αποστολόπουλου λόγω τραυματισμού.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, η προετοιμασία της ομάδος (γεννηθέντες 1998-99) του συλλόγου υπό την καθοδήγηση των Αχιλλέα Καταραχιά – Γιώργου Καψαλιάρη, η οποία θα συμμετάσχει (για πρώτη φορά) στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος και η έναρξή του υπολογίζεται προς τα τέλη Απριλίου

Με εκτίμηση
Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής

Υ.Γ. Συνημμένα σας αποστέλλουμε φωτό από την προετοιμασία της ομάδος Junior.