Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Αγρότης Λειανοκλαδίου - Α.Σ. Λαμία 0-1

οι δύο ομάδες στο κέντρο του γηπέδου.

Νίκη για τη Λαμία στο γειτονικό Λειανοκλάδι με 1-0! Η Λαμία με πολύ καλή απόδοση στο 1ο ημίχρονο κατάφερε χάρη σ΄ένα γρήγορο γκολ του Αντωνιάδη να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

ο καθιερωμένος χαιρετισμός των αντιπάλων πριν τον αγώνα.

Ο Πέτρος Πανόπουλος ξεκίνησε τον αγώνα με τους:
Β. Μπαγινέτα, Γουργιώτη, Χουλιάρα, Ηλ. Μπαγινέτα (αρχηγός), Αποστολακόπουλο, Ζέρβα, Πάνου, Αγ. Κάππο, Λαϊνα, Σερπάνο και Αντωνιάδη.

Ο Μάκης Ζαχαρόπουλος παρέταξε για τον Αγρότη τους:
Αλεξανδρή, Σκόρδα, Αθ. Τσούκαλο, Τζουάνα, Κουφιώτη, Αντωνόπουλο, Καλύβα(αρχηγός), Στυλιανό, Ταμάμη, Χανή και Βεστάκη.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ ο Σερπάνος με μια μακρινή μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Γουργιώτη που μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Αγρότη αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 6΄ο Σερπάνος με μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια έβγαλε μια χαμηλή σέντρα από δεξιά και με κοντινή κεφαλιά ο Αντωνιάδης από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπαλα στα δίκτυα για το 1-0!

παρά το στενό μαρκάρισμα ο Αντωνιάδης βρήκε τρόπο να σκοράρει!

Ο Αγρότης απάντησε με δυο καλές εκτελέσεις φάουλ. Aρχικά το σουτ του Τζουάνα στο 12΄έφυγε λίγο άουτ και στο 21΄το σουτ του Καλύβα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Β. Μπαγινέτας. Στο 30΄η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0. Ο Ηλ. Μπαγινέτας εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στην περιοχή του Αγρότη. Ο Λαϊνας πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Το υπόλοιπο του 1ου μέρους κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση κι έληξε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα. Πολύ καλύτερη η Λαμία στο 1ο ημίχρονο. Έτρεξε περισσότερο από τον Αγρότη, έκλεισε κάθε διάδρομο προς την περιοχή της και δεν κινδύνεψε παρά μόνο από τις δύο εκτελέσεις φάουλ.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Αγρότης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και πολιορκούσε ασφυκτικά την περιοχή της Λαμίας. Από το λάθος γύρισμα του Ηλ. Μπαγινέτα στο 50΄ ο Ταμάμης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Πέτρος Πανόπουλος πέρασε στον αγώνα τον Ανδρωνά αντί του Πάνου στο 60΄ για να γεμίσει το κέντρο της ομάδας αλλά ο Αγρότης ήταν ασταμάτητος. Στο 65΄ο Αποστολακόπουλος αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας τη θέση του στον Ζώγα. Στο 70΄πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Καλύβα πέρασε ελάχιστα πάνω από τη συμβολή των δοκαριών. Στο 72΄σουτ του Χριστόπουλου από το ύψος της περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ.Στο 75΄κεφαλιά του Βεστάκη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 78΄ Καλύβας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, επικράτησε σύγχυση μέσα στην περιοχή της Λαμίας, έγινε μια προβολή από παίκτη των γηπεδούχων και πολλοί οπαδοί του Αγρότη πανηγύρισαν νομίζοντας πως η μπάλα είχε μπει γκολ όμως είχε καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων! Ο Πέτρος Πανόπουλος στο 80΄έβγαλε τον σκόρερ του αγώνα, τον Αντωνιάδη, και πέρασε στη θέση του τον Θεοδοσόπουλο προσπαθώντας να δώσει πνοή στην επίθεση της ομάδας και ν΄ανακόψει την ορμητικότητα του Αγρότη. Σε εκτέλεση φάουλ του Καλύβα στο 83΄η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, στην επαναφορά ο Βεστάκης σκόραρε αλλά από θέση off side και το γκολ δεν μέτρησε. Στο 87΄κεφαλιά του Καλύβα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της Λαμιώτικης εστίας. Νέα απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλύβα στο 89΄απέκρουσε ο Β. Μπαγινέτας. Στις καθυστερήσεις του αγώνα παρα λίγο να επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες τελικά να δεχεται γκολ. Ο Λαϊνας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Αλεξανδρή όμως το διαγώνιο σουτ που έκανε από δεξιά πέρασε άουτ.

κατάμεστη η κερκίδα του γηπέδου του Λειανοκλαδίου!

την εμφάνισή του στο Λειανοκλάδι έκανε, για πρώτη φορά φέτος, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ...

Η Λαμία πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι σ΄έναν αντίπαλο που αδίκησε τον εαυτό του στο 1ο ημίχρονο και συνολικά αδικήθηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα... Στο 2ο ημίχρονο το γήπεδο κυριολεκτικά έγερνε προς την περιοχή της Λαμίας όμως η ουσία του παιχνιδιού είναι το γκολ και το μοναδικό στον αγώνα το πέτυχε η Λαμία! Ενθαρρυντική και η προσέλευση του κόσμου για τη Λαμία που έχει μπροστά της δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Αστέρα Ιτέας και Πυργετό. Με τη βοήθεια του κόσμου της η Λαμία θα επιδιώξει να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί στον αγωνιστικό χώρο και ν΄ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.