Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Α.Σ. Λαμία - Α.Σ. Αστέρας Ιτέας 3-0

Τρίτωσε το... καλό για τη Λαμία! Με σκορ 3-0 η ομάδα του Πέτρου Πανόπουλου πέτυχε την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα κι είναι πια στη 2η θέση της βαθμολογίας! Παρά την αμφισβήτηση που γνωρίζει η ομάδα της Λαμίας αποδεικνύει, με τα ως τώρα αποτελέσματά της, ότι είναι ένα αξιόμαχο σύνολο!

Οι δύο ομάδες στη σέντρα πριν τον αγώνα.

Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα με τους:
Β. Μπαγινέτα, Γουργιώτη, Χουλιάρα, Ηλ. Μπαγινέτα (αρχηγός),Αποστολακόπουλο, Θεοδοσόπουλο,Αγ. Κάππο, Λαϊνα, Σερπάνο, Ζέρβα και Αντωνιάδη
Ο Αστέρας παρατάχθηκε με τους:
Πιλάλα, Βάσο, Ταμπάκη, Λινάρδο, Χριστόπουλο, Καλύβα, Τσώνη, Καρδαρά, Τσίγκα, Μαρτιναίο και Μπαϊρακτάρη.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 5΄ο Βάσος μπήκε από δεξιά στην περιοχή της Λαμίας και μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Λαμίας πλάσαρε διαγώνια στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια η Λαμία ανέβασε στροφές και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 17΄μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Αστέρα η Λαμία κέρδισε πέναλτυ. Αρχικά ο Πιλάλας σταμάτησε το σουτ του Γουργιώτη όμως στη συνέχεια της φάσης ο Θεοδοσόπουλος ανατράπηκε κι η διαιτητής του αγώνα καταλόγισε αμέσως την παράβαση. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Θανάσης Σερπάνος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Ο Θανάσης Σερπάνος απέναντι στον Πιλάλα...

Στο 24΄η Λαμία διαπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ τον Ορέστη Γουργιώτη! Ο Ηλ. Μπαγινέτας με μια μακρινή μπαλιά βρήκε τον Γουργιώτη που με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για δεύτερη φορά! Η Λαμία ωρίς άγχος χάρη στο ασφαλές προβάδισμα συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο! Μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 είχε η Λαμία στο 28΄. Ο Σερπάνος έκανε μια χαμηλή σέντρα κι ο Κάππος με κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Πιλάλα όμως αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του Αστέρα δεν νικήθηκε.

ο Κάππος παραλίγο να σκοράρει...
η φωτογραφία είναι από το fthiotidasport

Η Λαμία είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και προσπαθούσε να φτάσει σ΄ένα τρίτο τέρμα. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος η κεφαλιά του Χουλιάρα μετά από κόρνερ του Σερπάνου που όμως πέρασε άουτ.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Πέτρος Πανόπουλος απέσυρε από τον αγώνα τον Γουργιώτη και τον Κάππο κι έβαλε τον Ελευθεριάδη και τον Βαρυπάτη. Στην πρώτη της προσπάθεια στο 2ο μερος η Λαμία παραλίγο να σκοράρει. Αντωνιάδης και Θεοδοσόπουλος συνδυάστηκαν εκπληκτικά κι ο "Νίνο" βρέθηκε τετ α τετ με τον Πιλάλα όμως το σουτ του επιθετικού της Λαμίας αποκρούστηκε.

η σπουδαία χαμένη ευκαιρία από τον Νίνο...

Στο 50΄ο Σερπάνος εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή του Αστέρα κι ο Χουλιάρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σερπάνος έβγαλε μια... "συστημένη" μπαλιά για τον Αντωνιάδη που έκανε μια καρφωτή κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Πιλάλας διατηρώντας το 2-0. Ο Σερπάνος εκτέλεσε φάουλ στο 63΄κι ο Αντωνιάδης με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων διευρύνοντας τη νίκη της Λαμίας! Μετά το 3-0 η Λαμία χαλάρωσε κι επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι. Προσπάθησε ν΄απειλείσει ο Αστέρας κυρίως χάρη στις ατομικές ικανότητες ορισμένων παικτών του αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων ήταν στο 79΄όταν ένα σουτ που έκανε ο Μάζης μπλόκαρε εύκολα ο Βάϊος Μπαγινέτας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πέτρος Πανόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Θυμιάκο που μπήκε στο παιχνίδι αντί του Ζέρβα. Ο νεοεισελθόντας στον αγώνα θα μπορούσε να σκοράρει αν στο 90΄αντί να δείξει αλτρουισμό είχε σουτάρει ο ίδιος! Ο Θεοδοσόπουλος μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Αστέρα, γύρισε στον Θυμιάκο που έστρωσε τη μπαλα στον Σερπάνο όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Ο κορυφαίος της Λαμίας, Θανάσης Σερπάνος!

Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τη Λαμία πανάξια νικήτρια και μάλιστα στην 2η θέση της βαθμολογίας! Κορυφαίος για τη Λαμία ο Θανάσης Σερπάνος! Η ποιότητα του Σερπάνου οδηγεί με ασφάλεια και σιγουριά τη Λαμία! Είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας κι όσα κι αν πει κανείς για αυτόν τον ποδοσφαιριστή δεν θα είναι αρκετό για να αποδώσει τη συμβολή του στην μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία της ομάδας!

Τα παιδιά της Λαμίας έχουν την ομάδα στα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας κι αξίζουν το χειροκρότημά μας! Περίπου 250 ήταν οι θεατές του αγώνα... Την ερχόμενη Κυριακή η Λαμία υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πυργετό, ας είναι ο κόσμος της ομάδας ο δωδέκατος παίκτης της για να τη βοηθήσει να κατακτήσει τη νίκη και την κορυφή!

δείτε τα highlights του αγώνα στο Lamiafclive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.