Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Πριν το ντέρμπυ...

Η πολύ καλή πορεία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στο αγωνιστικό τμήμα. Με κέφι, ενθουσιασμό αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία η Λαμία ετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής. Ιδιαίτερη σημασία έχει αποκτήσει ο εντός έδρας αγώνας με τον Πυργετό μιας κι η 2η της βαθμολογίας Λαμία υποδέχεται τον πρωτοπόρο!

Οι προπονητές της ομάδας συνεχίζουν τη μεθοδική δουλειά τους με τους παίκτες. Χωρίς άγχος και με τη συμπαράσταση που περιμένουν από τον φίλαθλο κόσμο, οι παίκτες της Λαμίας δείχνουν ικανοί να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι η ικανότητα της ομάδας αμφισβητήθηκε αλλά και αμφισβητείται ακόμα από μερίδα των φιλάθλων τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φανερώνουν μια διαφορετική εικόνα για την δυναμική του Α.Σ. Λαμία.
Κινητήριος μοχλός της ομάδας και κορυφαίος της στα μέχρι τώρα παιχνίδια, ο Θανάσης Σερπάνος! Χωρίς ίχνος βεντετισμού με αφοσίωση αλλά και απόλυτη προσήλωση στο στόχο ο Θανάσης Σερπάνος δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Πέτρος Πανόπουλος δίνει οδηγίες στον Θανάση Σερπάνο...

το... "φονικό όπλο" της φετινής Λαμίας!

Με δεδομένη την βαθμολογική σπουδαιότητα του αγώνα της Κυριακής, που για την Λαμία δεν αποτελεί παρά μια ευκαιρία επιβεβαίωσης της δυναμικής της, ακόμα και στο "οικογενειακό" διπλό "πέφτουν κορμιά"! Η Λαμία θέλει να φανερώσει ότι έχει μια καλή ομάδα που αν δεν αντιμετώπιζε τις γνωστές δυσκολίες θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι θεατής του πρωταθλήματος η Λαμία με μόνο στόχο την άνετη παραμονή και την όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Όπως έχει δηλώσει ο προπονητής της η ομάδα θα δίνει τον αγώνα της κάθε Κυριακή και στο τέλος θα κριθεί κατά πόσο επιτυχημένη ήταν η αγωνιστική περίοδος. Το μέχρι τώρα αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό!


Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής ημέρας είναι ντέρμπυ κορυφής. Η Λαμία με νίκη θα είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα! Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι η φιλοσοφία και οι πρωταρχικοί στόχοι της ομάδας θα διαφοροποιηθούν. Η Λαμία θα συνεχίσει να ετοιμάζεται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική! Θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει ότι της αξίζει από την προσπάθεια των παικτών της στον αγωνιστικό χώρο. Καιρός ν΄αγκαλιαστεί η προσπάθεια της ομάδας από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας. Τα παιδιά της Λαμίας αξίζουν το χειροκρότημά μας ως έπαινο για όσα έχουν καταφέρει ως τώρα! Η δυναμική παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες θα δώσει θάρρος και αυτοπεποίθηση στους συντελεστές της φετινής προσπάθειας να συνεχίσουν να βάζουν τις βάσεις για να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα σε κάθε επίπεδο! Μπορεί να μην κερδίσει τον αγώνα της Κυριακής η Λαμία αλλά μέχρι τώρα είναι νικήτρια στα στοιχήματα που έβαλε και το ταμείο θα γίνει στο τέλος... Έχουμε αγώνα την Κυριακή κι η θέση μας είναι κοντά στην ομάδα! Δεν πρέπει ν΄αφήσουμε αβοήθητη την ομάδα μας, ας είμαστε ο δωδέκατος παίκτης της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.