Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Δελτίο τύπου για αποτελέσματα εργομετρικών και κατασκευή προπονητικού κέντρου!



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595




Λαμία, 9 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων παρέδωσε στο τεχνικό τιμ της ομάδος ο κ. Ηλίας Ρήγας(πραγματοποίησε τα τεστ) προκειμένου να αξιοποιηθούν κατάλληλα.
Σε συνάντηση που είχε η Διοίκηση της ομάδος, με το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Γιώργο Κοτρωνιά, αποφασίστηκε η κατασκευή προπονητικού κέντρου, που θα παραχωρηθεί για χρήση έναντι αντιτίμου, στον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, σε χώρο που ανήκει στο Δήμο, ενώ έχει εξασφαλιστεί η αρχική χρηματοδότηση από τη Νομαρχία Φθιώτιδος(έχει συμπεριληφθεί ποσό στο νέο προϋπολογισμό). Λεπτομερείς ανακοινώσεις από τους εμπλεκομένους, θα δοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η Διοίκηση της ομάδος, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί επιτέλους θα δημιουργηθεί αυτό που ονειρεύονται οι φίλοι της ομάδος εδώ και δεκαετίες, ενώ περιμένει ,με ανυπομονησία τη διευθέτηση όλων των λεπτομερειών για την έναρξη των εργασιών ώστε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να είναι έτοιμο το ένα από τα 3 συνολικά γήπεδα που θα κατασκευαστούν, μαζί με τους βοηθητικού χώρους.


Με εκτίμηση
Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής