Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Έφηβοι Α.Σ. Λαμία - Α.Σ. Λαμία 0-1

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Λαμίας από το γήπεδο της Ανθήλης. Με το φτωχό μεν αλλά αρκετό 0-1 η Λαμία πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.
Ο αγώνας έγινε παρουσία περίπου 100 φίλων των δύο ομάδων.

οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο...

... και χαιρετούν τους θεατές!
Ο Πέτρος Πανόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή ως τώρα. Η Λαμία ξεκίνησε με τους:
Τσάμη, Γουργιώτη, Αποστολόπουλο, Μπαγινέτα, Χουλιάρα, Πάνο, Θεοδοσόπουλο, Ανδρωνά, Ζώγα, Σερπάνο και Αντωνιάδη.

Η αρχική ενδεκάδα της Λαμίας

Οι Έφηβοι αγωνίστηκαν με τους:
Παπανικολάου, Καταραχιά, Καθάριο, Τζοβάρα, Χριστόπουλο, Γιαννακόπουλο, Προβιά, Μαλισσόβα, Λάτο, Σκεμπέ και Σκαρμούτσο.

Ο αγώνας ήταν ένας διαρκής μονόλογος από την πλευρά της Λαμίας κι αν το παιχνίδι τελείωσε με το ...ταπεινό 0-1 αυτό είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικής φλυαρίας της Λαμίας καθώς δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες της.

Ο Θανάσης Σερπάνος ήταν ο κινητήριος μοχλός της Λαμίας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Γιάννης Πάνου στο 45΄με κοντινή κεφαλιά. Οι Έφηβοι παρουσιάστηκαν με μια αμυντικογενή διάταξη. Κλείστηκαν στην περιοχή τους αναχαιτίζοντας τις προσπάθειες των παικτών της Λαμίας. Είχαν μια καλή στιγμή στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι όταν σε αντεπίθεση στο 80΄ο Προβιάς έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής που όμως εξουδετέρωσε εύκολα ο Γιώργος Τσάμης.

Ο Μαλισσόβας σε μια προσπάθεια για τους Έφηβους.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγές για τη Λαμία οι Βαρυπάτης (46΄αντί του Γουργιώτη), Τζιβελέκης (65΄αντί του Ζώγα) και Λαϊνας (76΄αντί του Αντωνιάδη).

Στις δηλώσεις του ο Πέτρος Πανόπουλος είπε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να προχωρήσει στο θεσμό του Κυπέλλου. Σχολίασε ότι έγινε ενα καλό παιχνίδι, σ΄ένα καλό γήπεδο. Τόνισε για ακόμα μια φορά ότι η ομάδα θα συνεχίσει να ετοιμάζεται και στο τέλος θα κριθεί από το αποτέλεσμα αν ήταν πετυχημένη η χρονιά. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι η ομάδα φτιάχτηκε για να παίξει στο πρωτάθλημα κι όχι για να πάρει το πρωτάθλημα.
Από την πλευρά του ο Θανάσης Αργύρης, προπονητής των Εφήβων είπε ότι ένιωθε περίεργα ως αντίπαλος της Λαμίας μιας κι έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της για πολλά χρόνια. Αναγνώρισε ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι κι ευχήθηκε στη Λαμία να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το διαιτητικό τρίο του αγώνα...


Οι φωτογραφίες της αρχικής ενδεκάδας και των διαιτητών του αγώνα είναι του Κώστα Αποστολόπουλου τον οποίο και ευχαριστώ για την άδεια χρήσης τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.