Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Δείπνο ηθικού...

Δείπνο παρέθεσε χθες η διοίκηση του Α.Σ. Λαμία στο "TIME OUT" στο οποίο παραβρέθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, οι δημοσιογράφοι των τοπικών Μ.Μ.Ε. αλλά και σημαίνοντες παράγοντες της τοπικής κοινωνίας όπως οι βουλευτές κ. Νίκος Τσώνης και κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου κ. Κουτσογιαννακόπουλος, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Αργυρίου ως εκπρόσωπος του κ. νομάρχη, ο αντιδήμαρχος κ. Παλιαλέξης.
Στη διάρκεια του δείπνου ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλεξίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τονώνοντας το ηθικό τους για τη συνέχεια της προσπάθειας στο φετινό πρωτάθλημα και zήτησε να συνεχίσουν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια!
Χαλαρός κι ευδιάθετος ο προπονητής της ομάδας κ. Πανόπουλος, φανέρωσε μια διαφορετική εικόνα από εκείνη των προπονήσεων όπου και κυριαρχεί η σκληρή δουλειά απ΄όλους!
Υψηλό το ηθικό στους παίκτες της ομάδας! Τα καλά αποτελέσματα έφεραν χαμόγελα κι αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι την τελική έκβασή του!

Το δείπνο πριν τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής αποτέλεσε μια απόδειξη ότι η ομάδα κινείται σταθερά και μεθοδικά χωρίς να υπάρχει άγχος! Η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, ώστε το όνομα κι η ιστορία της ομάδας να μην αμαυρωθούν, δεν θα κριθεί από το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Την Κυριακή η Λαμία δίνει έναν σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης αγώνα, αλλά είναι μόνο ένας αγώνας. Το αποτέλεσμά του, ακόμα κι αν είναι νικηφόρο, δεν θ΄αποτελέσει παρά ακόμα ένα βήμα στην συνέχεια της μεγάλης ομάδας της πόλης, του Α.Σ. Λαμία! Χωρίς άγχος, με αισιοδοξία, πίστη κι ενθουσιασμό η προσπάθεια της ομάδας θα συνεχιστεί και αυτή την Κυριακή! Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα, να της δείξει εμπιστοσύνη κι ο πιο ουσιαστικός τρόπος για να το κάνει είναι με την παρουσία του και το χειροκρότημά του από τις κερκίδες του γηπέδου μας!

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΠΙΟ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ (ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ) ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΟ Χ ΠΟΥ ΠΗΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.