Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ο επόμενος αντίπαλος, Π.Σ. Ελασσόνας.


Την
Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας αντιμετωπίζει η Λαμία την Κυριακή. Η Λαμία μετά την εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε στον Πυργετό θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μετά το δυνατό ξεκίνημα που έκαναν στο πρωτάθλημα γνώρισαν την πρώτη τους ήττα την περασμένη αγωνιστική στην Νέα Αγχίαλο από τον Πύρασο. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Λαμία κι η μόνη σίγουρη απουσία θα είναι αυτή του Γιάννη Πάνου που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Την συμπαράσταση των φίλων της θα έχει η Λαμία στην Ελασσόνα με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων να διοργανώνει εκδρομή.


Η Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας προέκυψε από την συνένωση του ιστορικού "Π.Ο.Ε." και του "Ολοσσών". Αγωνίζεται στο δημοτικό γήπεδο της πόλης. Πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α΄κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας. Αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία έχει πρωταγωνιοστικό στόχο στο πρωτάθλημα με φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

το γήπεδο της Ελασσόνας

η ομάδα της Ελασσόνας

Στο έμψυχο δυναμικό της Π.Σ. Ελασσόνας ανήκουν οι:

Γιάννης Γκρέτσης, Στέφανος Σουγλής, Δημήτρης Αρσένης, Τάσος Κοντοδήμος, Λευτέρης Τιούτιος, Νίκος Μπαρλαγιάννης, Βασίλης Γκαμπέτας, Γιάννης Μπαντής, Βασίλης Τζήκας, Αλέκος Καπρινιώτης, Παναγιώτης Νούσιας, Χρήστος Καρατζόλης, Θωμάς Θανάσης, Γιώργος Καζάκης, Νίκος Φώλλας, Χρήστος Νάνος, Θοδωρής Μολάς, Βαγγέλης Τζόλας, Κώστας Τσιτσιούμης, Κώστας Σιαματούρας, Αλέξης Παγκαρλιώτας, Κώστας Γούπος, Σωτήρης Χάμος, Λεωνίδας Αναστασιάδης, Σπύρος Πρακατές, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Βάλλας.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Χρήστος Γκάτας.

Προϊστορία

Η Λαμία κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει τον Π.Ο. Ελλασόνας και όχι την νεοσυσταθείσα Ποδοσφαιρική Συνένωση.

1976-77 (Β΄εθνική)
Α.Σ. Λαμία - Π.Ο. Ελασσόνα 0-0
Π.Ο. Ελασσόνα - Α.Σ. Λαμία 1-1
1981-82 (εθνική ερασιτεχνική)
Π.Ο. Ελασσόνα - Α.Σ. Λαμία 1-0
Α.Σ. Λαμία - Π.Ο. Ελασσόνα 4-1
1984-85 (Γ΄εθνική)
Α.Σ. Λαμία - Π.Ο. Ελασσόνα 2-1
Π.Ο. Ελασσόνα - Α.Σ. Λαμία 1-0


Με νίκη η Λαμία θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας! Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.