Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Δελτίο τύπου για τρέχοντα θέματα



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr



Λαμία, 24 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Λαμίας, για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδος, αλλά και την προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, κάτι που δείχνει ότι η δύναμη της ομάδος που είναι οι φίλαθλοί της, αρχίζουν σιγά – σιγά να εμπιστεύονται τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι με τη συγκρότηση του ρόστερ μόνο από ντόπιους ποδοσφαιριστές.
Από το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο το Μουζάκι, θα απουσιάσει ο Σερπάνος, ο οποίος στον προχθεσινό αγώνα, συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, και θα τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο. με μια αγωνιστική.
Δείπνο προς τιμήν της ομάδος, θα παραθέσει σε ταβέρνα του Δημοτικού Διαμερίσματος Ανθήλης, ο Δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Βαγγέλης Τσάκαλος. Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη σις 20:00.
Την ευκαιρία να διασκεδάσουν, είχαν την Κυριακή το βράδυ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, καθώς οι ιδιοκτήτες του γνωστού Café «PEOPLE LOUNGE» (Πλ. Ελευθερίας) Αφοι Σαξώνη τους δεξιώθηκαν στο χώρο τους.


Με εκτίμηση
Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής