Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

να περάσει ο επόμενος...

Με νίκη έκανε ποδαρικό στο 2012 η Λαμία. Επικράτησε με 2-0 της Ένωσης 2010 κι έμεινε μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα σε απόσταση αναπνοής απ΄την κορυφή. Φυσικά ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα κι έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου. Η αναμέτρηση είχε την υψηλότερη φετινή προσέλευση θεατών στο Δ.Α.Κ., την παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές!

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι είχε δοκάρι με τον Προβατά στο 2ο λεπτό. Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο 1ο μέρος και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Στο 7΄ο Λαΐνας σούταρε μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Κοράκης κι ο Στεργίου με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 30΄ένα σουτ του Βέλλιου πέρασε ελάχιστα δίπλα απ΄το αριστερό δοκάρι του Κοράκη. Τελευταία καλή στιγμή για τη Λαμία ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Στεργίου με τον Κοράκη ν΄αποκρούει εντυπωσιακά. Οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια με την συμπλήρωση των 45 λεπτών.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία συνέχισε να πιέζει ζητώντας το γκολ. Η Ένωση έδειξε την διάθεση να περιμένει στο μισό γήπεδο την Λαμία και ζητούσε την ευκαιρία να βγει σε μια κόντρα επίθεση. Καλή στιγμή για τη Λαμία στο 50΄με σουτ του Στεργίου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κοράκη.

Ο Λάκης Παπανικολάου έβαλε τον Ρουμπή στον αγώνα στο 61΄στη θέση του Βέλλιου. Στο 65΄η Λαμία κέρδισε πέναλτυ όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή ο Δημήτρης Ψυχογιός σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Προβατάς που νίκησε τον Κοράκη κι έκανε το 1-0 για την Λαμία στο 66΄.


ο Γιώργος Προβατάς ανοίγει το σκορ!

Μετά το γκολ η Λαμία συνέχισε να πιέζει για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 81΄ο Ρουμπής με εξαιρετικό γυριστό σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει μιας κι η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, το τρίτο στο απιχνίδι για την Λαμία.

Η Ένωση απείλησε την εστία της Λαμίας στο 87΄με μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Δημήτρη Ψυχογιό όμως ο Καρανάσιος μπλόκαρε την μπάλα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Τελικά η Λαμία έφτασε σ΄ένα δεύτερο γκολ με κεφαλιά κανονιά του Ρουμπή στο 91΄.

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαΐνας , Καταραχιάς, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Βέλλιος (61΄Ρουμπής), Κουτρομάνος, Μπέσσας (88΄Σελιστάϊ), Στεργίου (78΄Χριστοδούλου), Γ. Λάππας.
ΕΝΩΣΗ 2010: Κοράκης, Μπελαλής, Κωστόπουλος, Χατήρας, Σκαργιώτης, Λυτάκης, Παύλου (46΄Κουτσούμπας), Καλύβας, Δ. Ψυχογιός (αρχηγός), Α. Ψυχογιός (74΄Μπογιαντζής), Χοσένι (64΄Ζαχαρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.