Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

νέα νίκη!

Την 18η νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Λαμία. Απέναντι σε μια ομάδα, που αμύνθηκε όσο μπορούσε και με κάθε τρόπο, η ομάδα μας κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ και να προσθέσει άλλους 3 βαθμούς στο ενεργητικό της. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην άρνηση να καταλογιστεί πέναλτυ υπέρ της Λαμίας σε 3 περιπτώσεις στον αγώνα, γεγονός που δημιούργησε απορίες κι εκνευρισμό. Ευτυχώς έδωσε το 4ο ο διαιτητής... Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 200 θεατές.

Η Λαμία είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το ενενηντάλεπτο. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες όμως η κλειστή αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων κι η απόδοση του Βάϊου Μπαγινέτα κράτησαν την αναμέτρηση χωρίς σκορ για 77 λεπτά. Η Λαμία έφτασε στην νίκη με τα γκολ του Προβατά στο 77΄ και του Βέλλιου στο 80΄. Στο 76ο λεπτό ο Στεργίου εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Μπαγινέτας απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα έφτασε στον Τσαμαδιά που επιχείρησε να περάσει τον αντίπαλό του ομως ο αμυντικός της Ένωσης ανέτρεψε τον αρχηγό της Λαμίας κι ο διαιτητής καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Προβατάς που με ψυχραιμία σούταρε στέλνοντας τον Μπαγινέτα αριστερά και τη μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας. Στο 80΄ο Στεργίου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά για τη Λαμία κι ο Βέλλιος με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.


η εκτέλεση του πέναλτυ από τον Γιώργο Προβατά

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ:
Καρανάσιος, Λαΐνας (76΄Τσιάκος), Λουπεΐδης (54΄Καταραχιάς), Προβατάς,Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Βέλλιος, Ρουμπής (54΄Χριστοδούλου), Μπέσσας, Στεργίου, Γ. Λάππας.

Α.Ε. Ακαδημία Ηρακλής: Μπαγινέτας, Κίτσος, Ράμα (84΄Δημητρόπουλος), Κοτρώνης, Παπανάγνος (αρχηγός), Καραναστάσης, Μητράκος (89΄Φουντούκης), Γέμελος, Μυκονιάτης, Μαλισσόβας, Σούφλας (66΄Νάσιος).

Φωτογραφίες από τον αγώνα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.