Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ στα ημιτελικά του κυπέλλου

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Λαμίας απ΄το Βαθύκοιλο. Με γκολ του Ανυφαντή και του Γ. Λάππα η ομάδα μας επικράτησε με 1-2 του Α.Σ. Βαθυκοίλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Φ.

Η Λαμία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37΄ όταν μετά από κόρνερ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Λαμία ισοφάρισε με πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο Ανυφαντής στο 57ο λεπτό. Το πέναλτυ κέρδισε ο Λαϊνας όταν ανατράπηκε στην περιοχή από αμυντικό του Βαθυκοίλου. Η Λαμία έφτασε στην ανατροπή στο 64΄με γκολ που σημείωσε με κοντινή προβολή ο Γ. Λάππας.

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Κοντογιώργος, Χριστόπουλος, ( 58΄Λαΐνας), Ν. Λάππας, Λουπεΐδης, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Γ. Λάππας, Σελιστάϊ (60΄Πάνος), Ανυφαντής, Μπέσσας, Καραματσούκης, Χριστοδούλου (78΄Κουτρομάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.