Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

χορεύοντας στη λάσπη...

Κάτι σαν το dancing on ice παίχτηκε σήμερα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας. Οι ποδοσφαιριστές δυσκολευόντουσαν στον λασπότοπο του Δ.Α.Κ., που μόνο για ποδόσφαιρο δεν έκανε, όπως οι χορευτές του γνωστού τηλεοπτικού show στον πάγο. Πάντως ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ καθάρισε νωρίς το παιχνίδι απέναντι στην Προοδευτική Λάρυμνας. Τα δύο γρήγορα γκολ ζέσταναν τον κόσμο που αψήφησε το τσουχτερό κρύο και βρέθηκε στο γήπεδο. Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη μιας και όσο η ώρα περνούσε, ο αγωνιστικός χώρος γινόταν ακόμα χειρότερος και οι ποδοσφαιριστές δυσκολευόντουσαν ακόμα και να σταθούν όρθιοι...
Ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Ρουμπή στο 7΄. Στο 12΄ο Κουτρομάνος διπλασίασε τα τέρματα της Λαμίας και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης και των 3 βαθμών. Ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο μέρος και δημιούργησε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησαν το γκολ που θα τους επέτρεπε να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Η σοβαρότητα της αμυντικής γραμμής της Λαμίας δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Η Λαμία θα μπορούσε να σκοράρει και στο 2ο ημίχρονο όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος κι οι σωτήριες επεμβάσεις του Καζά κι ο εξαιρετικός Θεοχάρης κράτησαν το σκορ στο 2-0.
Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαΐνας (46΄Παπαμίχος), Λουπεΐδης, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Ρουμπής, Κουτρομάνος, Μπέσσας (72΄Σελιστάϊ), Στεργίου (64΄Γ. Λάππας), Ανυφαντής.

Προοδευτική Λάρυμνας: Καζάς, Κατσαβριάς, Σαλιάϊ, Νικολόπουλος, Θεοχάρης, Δάρρας (αρχηγός), Μπιτσάκος (87΄Β. Σταματάκης), Παπαδημητρίου, Α. Δάρρας, Πέππας (87΄Λαΐτσας) , Σ. Σταματάκης (77΄Κηρολίβανος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.