Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

αήττητη με ισσοπαλία στον Άγιο...

Δεύτερη ισσοπαλία για τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έμεινε στο 0-0 στον Άγιο Κωνσταντίνο απέναντι στον μαζικά αμυνόμενο Άρη που κάποιες στιγμές κατέφυγε σε σκληρά μαρκαρίσματα. Στα 43 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους και στα 47 του δεύτερου η Λαμία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και μοιραία έμεινε στην λευκή ισοπαλία. Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος από την ομάδα μας απέναντι στους γηπεδούχους που έπαιξαν για την ισσοπαλία. Στα αξιοπερίεργα του αγώνα η χρονομέτρηση του αγώνα που στο πρώτο μέρος αν και υπήρχαν διακοπές λόγω τραυματισμών έληξε ενάμιση λεπτό νωρίτερα! Στο 2ο ημίχρονο, παρ΄ότι διακόπηκε ο αγώνας για περίπου 3 λεπτά, πραγματοποιήθηκαν και οι 6 αλλαγές και υπήρχαν πολλές διακοπές στην διάρκεια του παιχνιδιού, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης στο 92΄. Ενθαρρυντικό για την ομάδα μας οι πολυάριθμοι φίλοι της που την ακολούθησαν στον εκτός έδρας αγώνα και τους ευχαριστούμε πολύ!
Η Λαμία ζήτησε από νωρίς το γκολ στο παιχνίδι. Επέβαλε τον ρυθμό της και έκλεισε τον Άρη στο μισό γήπεδο. Ο Κώστας Ρουμπής στο 26΄μπήκε απο αριστερά στην περιοχή, έκανε το πλασέ, νίκησε τον Θεοδωρόπουλο αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή απομάκρυνε ο αρχηγός των γηπεδούχων Παπαμιχαήλ. Σπουδαία ευκαιρία έχασε η Λαμία στο 41΄όταν ο Κάφαλης σούταρε από δεξιά μέσα από την περιοχή για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος.
Το 2ο ημίχρονο κύλησε όπως και το πρώτο. Η Λαμία πίεζε κι ο Άρης, ο... θεός του πολέμου, έκανε μαζική άμυνα οχυρωμένος στο Ρούπελ... Στο 48΄ο Ρουμπής κόπηκε τελευταία στιγμή απ΄τον Παπαμιχαήλ. Στο 50΄ο Στεργίου με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 52΄ο Στεργίου δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας στην καλή σέντρα που έκανε ο Κάφαλης. Στο 65΄η Λαμία ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Μπέσσα όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είδε παράβαση στη φάση. Στο 70΄ο Βέλλιος, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, βγήκε μόνος του απέναντι στον Θεοδωρόπουλο όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πρόλαβε τον επιθετικό της Λαμίας και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 90΄η Λαμία είχε την τελευταία καλή στιγμή όταν ο Τσαμαδιάς έκανε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής όμως ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.
Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαΐνας, Λουπεΐδης, Προβατάς,Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Ρουμπής (62΄ Βέλλιος), Γ. Λάππας (46΄ Ανυφαντής),Μπέσσας, Στεργίου (77΄ Σελιστάϊ), Κάφαλης.

Άρης Αγ. Κωνσταντίνου: Θεοδωρόπουλος, Ρίζο Β., Ρουμπής, Τσαπάρας, Παπαμιχαήλ (αρχηγός), Σιδέρης,Ρίζος Στ. (77΄ Μέγας), Πρίφτι, Σπ. Ρίζο, Νταμιάν (62΄ Νάσιος), Μασιάλας (86΄ Πετρόβ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.