Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

αήττητη!

Την 16η νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ στο φινάλε του 1ου γύρου. Η ομάδα της Λαμίας επικράτησε με σκορ 2-1 στην έδρα του Μαγνησιακού. Χρειάστηκαν μόλις 23 δευτερόλεπτα για να ανοίξει το σκορ η Λαμία με σκόρερ τον Μπέσσα και εδραίωσε την νίκη με τον Στεργίου να πετυχαίνει το 2ο γκολ στο 26ο λεπτό.
Η Λαμία ξεκίνησε ονειρικά τον αγώνα. Με τη σέντρα ο Στεργίου εκανε μια μακρινή μπαλιά με αποδέκτη τον Ρουμπή. Ο Ρουμπής μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πάσαρε στον Μπέσσα που με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του για το 0-1. Η Λαμία πέτυχε και 2ο γκολ στο 26ο λεπτό. Κουτρομάνος και Στεργίου συνδυάστηκαν εκπληκτικά με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή και να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ. Στο 29΄αποχώρησε από τον αγώνα λόγω τραυματισμού ο Μπέσσας, ο Λάκης Παπανικολάου πέρασε στον αγώνα τον Γ. Λάππα και τοποθέτησε στην κορυφή της επίθεσης τον Στεργίου. Η Λαμία ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Γ. Λάππα στο 32΄όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε παράβαση.
Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν την Λαμία χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Μετά το 60΄όμως το παιχνίδι πήρε την ίδια τροπή που είχε και στο πρώτο μέρος με την Λαμία να ελέγχει τον αγώνα. Προσπάθησε να φτάσει σ΄ένα τρίτο γκολ η Λαμία κι έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 71΄με τον Στεργίου που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παπακώστα όμως το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Μαγνησιακού. Ο Μαγνησιακός κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 81΄με σκόρερ τον Ραχούτη. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μπλούνα κι η Λαμία αναδείχθηκε νικήτρια με 1-2.
A.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαΐνας, Λουπεΐδης, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Ρουμπής (69΄Χριστοδούλου), Κουτρομάνος, Μπέσσας (29΄ Γ. Λάππας), Στεργίου, Ανυφαντής. (63΄Σελιστάϊ).

Α.Σ. Μαγνησιακός: Παπακώστας (αρχηγός), Κυριάκου, Μακρής (84΄Τασούλας), Χατζάρας, Γιωτόπουλος, Τσεκούρας, Παρδάλης, Ματίκας, Ραχούτης, Λάγιος (79΄Ταμπακολόγος), Κουτσοχάνος (69΄Τσιβιτιάκοβ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.