Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Σ. Μαγνησιακός - Α.Σ. "Λαμία" 0-2


Παίζοντας όσο χρειαζόταν ώστε να μην προβληματιστεί, ο Α.Σ. "Λαμία" κέρδισε 0-2 τον Μαγνησιακό και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Φ.


Οι έντεκα που ξεκίνησαν για την Λαμία ήταν:

Λέντας, Μαντές, Καλαμπόκας, Χριστόπουλος, Μαδούρας, Κουτρομάνος (αρχηγός), Γερογιάκομος, Λέσσης, Κουβαλάκης, Ζιάκας και Παρθένης

Η Λαμία έκανε συντήρηση δυνάμεων στην αναμέτρηση με τη σκέψη στον Κυριακάτικο αγώνα και με δεδομένη την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Χωρίς ν΄ανεβάσει στροφές η Λαμία πέτυχε δύο τέρματα απέναντι σε μια ομάδα που έκανε φιλότιμη προσπάθεια. Το πρώτο γκολ για την Λαμία το πέτυχε ο Κουβαλάκης. Ο σεντερ φορ της Λαμίας βρέθηκε τετ α τετ απέναντι απο τον τερματοφύλακα του Μαγνησιακού και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 0-1 στο 40΄. Με ατομική προσπάθεια κι εξαιρετικό τελείωμα ο Παρθένης στο 87΄έκανε το 0-2 κι επισφράγισε την νίκη της Λαμίας.


Ο Θανάσης Νεοχωρίτης κατά τη διάρκεια του αγώνα πραγματοποίησε 3 αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής στον Κατσικάρη που μπήκε στο 46΄στη θέση του Λέσση και στους Ξενάκη και Τσούκαλο που αντικατέστησαν τους Κουβαλάκη και Γερογιάκομο στο 59΄.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Λαμίας μεταξύ άλλων είπε πως η ομάδα του αντιμετώπισε ως αγώνα προπόνησης την αναμέτρηση, είδε κάποιους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί στα προηγούμενα παιχνίδια, δοκίμασε κινήσεις τακτικής και τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ένωση 2010 όπου και θεωρεί ότι η Λαμία μπορεί να κερδίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.