Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Απομένουν ώρες πια για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Α.Σ. "Λαμία" ξεκινάει την φετινή προσπάθειά του με την προσδοκία, η ομάδα που συγκροτήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να έχει μια αξιοπρεπή πορεία και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Θα ήταν εκτός πραγματικότητας να τεθεί από τον Α.Σ. "Λαμία" κάποιος υψηλός στόχος. Επιδίωξη είναι η ομάδα να αποκτήσει συνοχή, ομοιoγένεια, να παίξει σωστό ποδόσφαιρο κι ό,τι είναι να έρθει, καλώς να έρθει!Οι συνθήκες και τα δεδομένα διαμορφώνουν το πλαίσιο των απαιτήσεων που μπορεί να αξιώσει ο φίλαθλος κόσμος από τον φετινό Α.Σ. "Λαμία".

Στην διοίκηση του συλλόγου βρίσκονται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Είναι άνθρωποι που ξέρουν το ποδόσφαιρο απ΄την καλή αλλά κι απ΄την ανάποδη! Το πλεονέκτημά τους είναι πως ο φίλαθλος κόσμος έχει εκτιμήσει την αξία τους και την προσφορά τους στον σύλλογο από την εποχή που φορούσαν και μάτωναν τη μπλε φανέλα. Οι παλαίμαχοι είναι ίσως οι καταλληλότεροι για να διώξουν την καχυποψία και το έλλειμμα εμπιστοσύνης που έχει ο φίλαθλος κόσμος προς την ομάδα εξαιτίας των πεπραγμένων παλαιότερων διοικήσεων. Οι παλαίμαχοι καλούνται να επαναφέρουν την διοικητική αξιοπιστία και την ηρεμία στον Α.Σ. "Λαμία". Αν το καταφέρουν θα έχουν μονομιάς αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην τοπική κοινωνία για τον σύλλογο.

Η στελέχωση και η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησαν στα μέσα Αυγούστου. Η επιλογή να δημιουργηθεί μια ομάδα με νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές, προερχόμενους κατά κύριο λόγο απ΄την Φθιώτιδα και η πρόσληψη ενός νεαρού, εργατικού και φιλόδοξου προπονητή είναι τα στοιχεία που προσδιορίζουν τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας. Η προσπάθεια θα γίνει ώστε να δημιουργηθεί έναν ισχυρό σύνολο, με βάση το ντόπιο ποδοσφαιρικό δυναμικό και κυρίως με προοπτική για το μέλλον. Δημιουργείται μια ομάδα με χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον 6-8 ετών. Τα παιδιά της Λαμίας θα δώσουν 26 αγώνες προσδοκώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα.

Η ποδοσφαιρική ομάδα που εκπροσωπεί μια πόλη με τον πληθυσμό της Λαμίας ξεκινάει μ΄ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι όλων των υπολοίπων ανταγωνιστών της στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Αν ο φίλαθλος κόσμος της Λαμίας συμπαρασταθεί στην ομάδα τότε τόσο η οικονομική ενίσχυση, όσο και η ώθηση που θα πάρει απ΄ το πάθος της κερκίδας, την καθιστούν κυριολεκτικά εκτός συναγωνισμού. Ο φίλαθλος κόσμος έδειξε μια θετική προδιάθεση στα όσα έγιναν απ΄τις 6 Αυγούστου και μετά, ήρθε στον φιλικό αγώνα με την Α.Ε.Κ. και μένει να δούμε αν θα δώσει το παρόν και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα. Αν οι κερκίδες του ΔΑΚ γεμίσουν φέτος ο Α.Σ. "Λαμία" θα έχει βρει την κινητήρια δύναμή του, τους οπαδούς του!

Η διοικητική σταθερότητα, η δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα είναι σε θέση να βάλει υψηλούς στόχους και η επιστροφή του φίλαθλου κόσμου είναι τα κυριότερα ζητήματα στον φετινό Α.Σ. "Λαμία". Αν η πρόοδος σε αυτούς τους τομείς γίνει με ταχύ ρυθμό τότε ας μην βιαστεί κανείς να προδικάσει την φετινή πορεία του Α.Σ. "Λαμία".

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.