Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Αλμυρός - Α.Σ. "Λαμία" 2-2


Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Α.Σ. "Λαμία" και τον Αλμυρό. Στο στάδιο της Θεσσαλικής πόλης οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σ΄έναν αγώνα με θεαματικές φάσεις, και 3 όμορφα σε έμπνευση και εκτέλεση γκολ.

Ο Θανάσης Νεοχωρίτης ξεκίνησε για τον Α.Σ. "Λαμία" τους:
Αλεξανδρή, Αναστασίου, Καλαμπόκα, Μαδούρα, Τόλια, Κουτρομάνο (αρχηγός), Γερογιάκομο, Λέσση, Μαντζίκο, Τσούκαλο και Ξενάκη.

Ο κ. Σταμουλάκης παρέταξε για τον Αλμυρό τους:
Λαγό, Κυριάκο, Γκεοργκίεφ, Πλαβό, Τσάτσο, Χάνο, Γκεοργκίεφ, Αραπίτσα, Πλασταρά, Κοντοβά και Λόρι.


Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 3΄. Ο Ξενάκης έκανε ένα συρτό διαγώνιο σουτ από αριστερά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Η υπεροχή της Λαμίας έφερε αποτέλεσμα στο 14΄όταν ο Ξενάκης έκανε μια σέντρα από αριστερά και ο Ματζίκος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 19΄ο Τόλιας ανέτρεψε τον Πλασταρά μέσα στην περιοχή κιι ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτυ. Ο Πλασταράς εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και ισοφάρισε σε 1-1 στο 20΄. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι είναι πιο έτοιμοι ως ομάδα από τον Α.Σ. "Λαμία". Επέβαλαν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι κι έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Αλεξανδρή να σταματάει δύο φορές τον Κοντοβά στο 24΄και στο 32΄.


Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο όμως σταδιακά ο Α.Σ. "Λαμία" ισορρόπησε το παιχνίδι κι είχε δυο καλές ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα στο σκορ. Στο 64΄το σουτ του Ξενάκη μέσα από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Αγροδήμου και στο 71΄ο Παρθένης πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Η μπάλα όμως τιμωρεί και στο 76΄ο Νικηφοράκης με γυριστό σουτ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ βάζοντας τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 2-1. Η Λαμία απάντησε 3 λεπτά αργότερα με τον Κουβαλάκη να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 79΄με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Λαμία στο 2ο μέρος πραγματοποίησε 5 αλλαγές. Ο Παρθένης πήρε τη θέση του Ματζίκου στο 46΄, ο Καραντάθας αντικατέστησε τον Γερογιάκομο στο 50΄, ο Χριστόπουλος τον Τόλια στο 54΄, ο Κουβαλάκης τον Ξενάκη στο 66΄και ο Κουτροζής τον Αναστασίου στο 80΄.

Αγωνίστηκαν για την ομάδα του Αλμυρού στο 2ο μέρος οι: Αγροδήμος, Αντωνιάδης, Δαμιανός, Νικηφοράκης, Μπούρκας, Κωτούλας, Μπιρτσάϊ, Κρανάς, Χατζέλας και Βούλγαρης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Νεοχωρίτης δήλωσε:
" Ήταν ένα πιο δύσκολο παιχνίδι από το προηγούμενο που παίξαμε. Θέλαμε να δούμε την ομάδα απέναντι σε μεγαλύτερη αντίσταση. Είδα αρκετά πράγματα και θετικά και αρνητικά. Θέλουμε αρκετή δουλειά για να γίνουμε ομάδα και να είμαστε ανταξιοι του ονόματος της Λαμίας. Έγινε μια μεταγραφή ενός αμυντικού παίκτη από τα Γιάννενα κι είναι να γίνουν δύο μεταγραφές ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.