Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ανακοίνωση φιλικού αγώνα παλαιμάχων

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Λαμίας φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Α.Σ. "Λαμία" και του Π.Σ.Α.Π. Ο αγώνας γίνεται στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Α.Σ. "Λαμία" Αλέκου Παπαγεωργίου.

Με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. θα αγωνισθούν οι:

Νίκος Σαργκάνης, Ηλίας Ατματζίδης, Στράτος Αποστολάκης, Νίκος Βαμβακούλας, Στέλιος Μανωλάς, Μιχάλης Καψής, Γιώργος Αμανατίδης, Σπύρος Μαραγκός, Μίμης Δομάζος, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Φραντζέσκος, Δημήτρης Σαραβάκος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιάννης Ξανθόπουλος, Τότης Φυλακούρης, Ζήσης Βρύζας, Θοδωρής Ζαγοράκης, Τάκης Φύσσας κ.α.

Νωρίτερα στις 16:00 η ώρα στο Στάδιο των Καλυβίων θα λάβει χώρα με κάθε επισημότητα η τελετή της ονομασίας του συγκεκριμένου σταδίου σε:

Δ.Α.Κ. "ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Καλούνται όλοι οι συμπολίτες μας και μη, όπως παραστούν στις πιο πάνω εκδηλώσεις τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη μνήμη του αείμνηστου αθλητή που για πολλά χρόνια αποτέλεσε τον "πρεσβευτή" του φθιωτικού ποδοσφαίρου στην κορυφαία των κατηγοριών, στα Εθνικά μας Συγκροτήματα και στον Π.Σ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.