Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

A.Σ. Λαμία - Παγκρατιακός Α.Ο. 3-0

Νικηφόρο ήταν το πρώτο τεστ για τον Α.Σ. "Λαμία" της περιόδου 2010-2011. Στο γήπεδο της Ανθήλης ο Α.Σ. "Λαμία" επικράτησε του Παγκρατιακού με 3-0. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 100 θεατές.

όρθιοι από αριστερά: Κουβαλάκης, Αναστασίου, Ξενάκης, Τσούκαλος, Λέντας, Τόλιας
καθιστοί:Kουτρομάνος, Καλαμπόκας, Ζιάκας, Κάππος, Μαδούρας

Οι αρχικοί έντεκα που παρέταξε Θανάσης Νεοχωρίτης για την Λαμία:
1. Λέντας
2. Αναστασίου
3. Καλαμπόκας
4. Τόλιας
5. Μαδούρας
6. Κουτρομάνος (αρχηγός)
7. Ζιάκας Γ.
8. Κάππος
9. Κουβαλάκης
10. Ξενάκης
11. Τσούκαλος

Ο Παναγιώτης Αλεξίου ξεκίνησε για τον Παγκρατιακό τους: Ταμπακολόγο Π., Κατσακιώρη, Μιχαλόπουλο, Κατσαμπέκη, Τσούκαλο, Ίμβρο, Κατση, Ταμπακολόγο Κ., Λέρη, Ντούζγο και Πεϊβάνη Δ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τσιούμας με βοηθούς τους Ντόβα και Παπαντώνη

Ντόβας - Τσιούμας - Παπαντώνης

ο Κουτρομάνος ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας στο ά μέρος.

Η Λαμία ξεκίνησε επιθετικά τον αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 6΄. Ο Τσούκαλος έκανε μια σέντρα σουτ από αριστερά κι έστειλε την μπάλα στο δεξιό παραθυράκι της εστίας του Ταμπακολόγου που έδειξε να αιφνιδιάζεται από την έμπνευση του παίκτη της Λαμίας αλλά κι από την τροχιά της μπάλας. Στο 8΄ο Κουβαλάκης έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή όμως αμυντικός του Παγκρατιακού έδιωξε πάνω στη γραμμή. Ο Α.Σ. "Λαμία" κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Το ημίχρονο έληξε με 1-0.

ο Κουβαλάκης απέναντι στον Ταμπακολόγο

ο Ξενάκης εντυπωσίασε με την αγωνιστική του παρουσία

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θανάσης Νεοχωρίτης πραγματοποίησε έξι αλλαγές. Απέσυρε τους Λέντα, Τόλια, Ζιάκα Γ, Κάππο, Κουβαλάκη και Τσούκαλο και στον αγώνα μπήκαν οι Αλεξανδρής, Χριστόπουλος, Καραντάθας,Παρθένης, Μαντζίκος και Γερογιάκομος. Δεν άλλαξε η μορφή του αγώνα με τη Λαμία να υπερέχει φτάνοντας σε ακόμα δύο γκολ. Στο 66΄ο Παρθένης ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής Τσιούμας υπέδειξε πέναλτυ. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Ξενάκης ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 88΄με αυτογκολ από παίκτη του Παγκρατιακού.


Ο Ξενάκης ευστοχεί στο πέναλτυ

Ο χθεσινός αγώνας ήταν μια πρώτη ένδειξη για τον Α.Σ. "Λαμία" της περιόδου 2010 -2011. Φυσικά δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα αλλά έγιναν κάποιες διαπιστώσεις. Η ομάδα του Θανάση Νεοχωρίτη είχε αγωνιστική πειθαρχία και έτρεξε πολύ στο γήπεδο. Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα είναι πως η ομάδα συνδυάζει τεχνική και δύναμη. Η Λαμία είχε πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και επιχειρούσε με οργανωμένες προσπάθειες να κάνει το παιχνίδι της. Είχε αγωνιστική ταυτότητα! Πολύ καλή ήταν η μεσαία γραμμή της ομάδας. Το πάθος και ο ενθουσιασμός των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. "Λαμία" ήταν κυρίαρχα στοιχεία. Ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν ίσως στο φιλικό με τους ερασιτέχνες της Α.Ε.Κ. όπου ο αντίπαλος θα είναι ιδιαίτερα δυνατός. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση κυρίως στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση. Ο Θανάσης Νεοχωρίτης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα και προανήγγειλε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ενδεκάδας. Ενδεχομένως ο Α.Σ. "Λαμία" να δώσει και ακόμα έναν φιλικό αγώνα με ομάδα Δ εθνικής αλλα αυτό θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.