Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

φιλικός αγώνας



Α.Σ. Λαμία - Νέοι Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας
Ώρα έναρξης: 19:45

Σημαντικό φιλικό αγώνα δίνει σήμερα ο Α.Σ. "Λαμία". Υποδέχεται στο Δ.Α.Κ. Λαμίας την ομάδα νέων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. στον πιο δυνατό φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα νέων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (U-20) συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League και με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Προπονητής της ομάδας νέων της Α.Ε.Κ. είναι ο Ντανιέλ Μπατίστα ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε προπονητής του Α.Σ. "Λαμία". Συγκεκριμένα ο Ντανιέλ Μπατίστα κάθισε στον πάγκο της ομάδας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008 όταν ο Α.Σ. "Λαμία" αγωνιζόταν στην Γ΄εθνική.

Στον σημερινό αγώνα, που θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων, ο Θανάσης Νεοχωρίτης θα βγάλει τα τελικά συμπεράσματα του για την κατάσταση της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η προσέλευση των φιλάθλων αναμένεται και πρέπει να να είναι μεγάλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.