Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

έχετε μήνυμα...


Θα ήθελα να γνωστοποιήσω κάποια σημαντικά στοιχεία που πρέπει να γίνουν κατανοητά στους επισκέπτες του "Forza Λαμία" και αφορούν την σχέση επισκέπτη και ιστότοπου. Η σχέση μας δεν είναι απρόσωπη καθώς όλοι με γνωρίζετε ονομαστικά. Πολλοί με γνωρίζετε και προσωπικά.

Η επισκεψιμότητα του ιστότοπου καθώς και η συμπεριφορά των επαγγελματιών δημοσιογράφων αποτελούν αναγνώριση του "Forza Λαμία" . Η επισκεψιμότητα είναι ορατή σε όλους μέσω των στατιστικών στοιχείων της webstats.gr. H αναδημοσίευση του περιεχομένου του "Forza Λαμία" από τα ΜΜΕ, ακόμα και όταν δεν γίνεται απο μέρους των ΜΜΕ αναφορά στην πηγή προέλευσης, αποτελεί αναγνώριση. Επειδή σκοπός λειτουργίας του "Forza Λαμία" είναι η προβολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. "Λαμία" της οποίας είμαι μέλος, αφήνω στην διάθεση των ΜΜΕ την όποια αναφορά στο "Forza Λαμία". Ο σκοπός λειτουργίας του ιστότοπου εξυπηρετείται και χωρίς την αναφορά στο "Forza Λαμία". Πάντως την δουλειά τους κάποιοι την κάνουν εύκολα και ξεκούραστα χάρη στο "Forza Λαμία".


Διαβάστε προσεκτικά:

Επισκεπτόμενοι και κάνοντας χρήση του ιστότοπου είστε όλοι υπαγόμενοι στην ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, στις διατάξεις των νόμων που διέπουν το διαδίκτυο. Σεβαστείτε τις γενικά παραδεκτές αρχές δεοντολογίας και μην αναρτάτε στο πεδίο ελεύθερης συζήτησης σχόλια που κατά αντικειμενικό τρόπο αποτελούν προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης της δημόσιας εικόνας και της περιουσίας τρίτου προσώπου, απειλή, εκβιασμό, ρατσιστική αντιμετώπιση. Τα σχόλια τέτοιου χαρακτήρα δεν εκφράζουν τον ιστότοπο και τις απόψεις του διαχειριστή του. Οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι ο διαχειριστής του ιστότοπου διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει τα σχόλια των επισκεπτών που χαρακτηρίζονται από τα παραπάνω στοιχεία καθώς και να τους απαγορεύει την δυνατότητα ανάρτησης σχολίων. Οι επισκέπτες έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια που αναρτούν κι αναλαμβάνουν την υποχρέωση σε κάθε νομική εμπλοκή να αποκαταστήσουν όσους προσφύγουν στην δικαιοσύνη καθώς και να παρέμβουν υπέρ του ιστότοπου αποκαταστώντας τον ιστότοπο σε αξιώσεις εναντίον του από θιγόμενους που θα στραφούν εναντίον του αλλά και να καταβάλουν κάθε ποσό που θα επιδικασθεί σε βάρος του ιστότοπου με αφορμή τα σχόλια των επισκεπτών.

Δεν έχω σαν στόχο να φοβίσω όσους ελεύθερα εκφράζουν τις απόψεις του. Όλες οι απόψεις πρέπει να εκφράζονται ανεμπόδιστα. Δεν χρειάζονται ύβρεις για να εκφραστούμε και δίνω σαν παράδειγμα τα όσα είπε στο "Forza Λαμία" ο Θανάσης Σερπάνος που μίλησε με θάρρος κι έθεσε σε γνώση μας αλλά κυρίως στην κρίση μας τα λεγόμενά του. Πολλές κακόβουλες ενέργειες έχουν σαν σκοπό να βλάψουν τον ιστότοπο επειδή οι επισκέπτες εκφράζονται ελεύθερα γι αυτό και ήθελα να σας γνωστοποιήσω τα παραπάνω, επειδή νιώθω την υποχρέωση να μην αφήσω κανέναν επισκέπτη να εκτεθεί και να μπει σε δυσάρεστες διαδικασίες.

Θα μου ήταν εύκολο να κλείσω το πεδίο ελέυθερης συζήτησης και να εξαλείψω κάθε κίνδυνο. Εδώ δεν υπάρχει αυταρχισμός. Όλοι μαζί εδώ στο "Forza Λαμία" με τα καλά μας και τα άσχημά μας, με τις κοινές απόψεις μας αλλά κυρίως με τις διαφωνίες μας έχουμε πετύχει πολλά. Μας ενώνει η αγάπη για την ομάδα του Α.Σ. "Λαμία" και η κοινή θέληση για την πρόοδο της ομάδας. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και για να φτάσουμε στο καλύτερο πρέπει να ακούγονται ανεμπόδιστα όλες οι απόψεις. Βοηθήστε να μην κλείσει το "Forza Λαμία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.