Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ενδιαφέροντα από το στρατόπεδο του αντιπάλου...

Δηλώσεις του προπονητή του Α.Σ. Μετέωρα, κ. Βασίλη Γκούμπλια:

«Η Λαμία είναι ένα δυνατός αντίπαλος με έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες και όπως και να το κάνουμε είναι ίσως η πιο ιστορική ομάδα στην κατηγορία. Θεωρώ όμως με βάση την δική μας εικόνα στα εκτός έδρας ματς πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
(Πηγή: www.goaltrikala.gr)

Με φιλάθλους στη Λαμία ο Α.Σ. "Μετέωρα"


Εκδρομή στην Λαμία διοργανώνει ο νεοσύστατος σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ fan club – Meteora maniacs την Κυριακή: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής η ομάδα μας αντιμετωπίζει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα. Ευκαιρία για την πρώτη εκδρομή, όπως μου ζητήθηκε την Κυριακή στον αγώνα με τον Πύρασο, του συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Σ. ΜΕΤΈΩΡΑ fan club – Meteora maniacs. Πάμε να κάνουμε τη Λαμία κιτρινομπλέ και να εμψυχώσουμε τα παλικάρια μας για το θετικό αποτέλεσμα. Το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή είναι 5 € για την μεταφορά. Δηλώσεις συμετοχής στο τουριστικό γραφείο Τσιάτσος Tours και στα τηλέφωνα: 24320-24144, 6974-471287. Το κόστος του εισιτηρίου του αγώνα είναι 10 € από τα κισέ του Δημοτικού Σταδίου Λαμίας». (Πηγή: www.goaltrikala.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.