Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Ο Matko Djarmati στέλνει τις ευχές του μέσα από το Forza Λαμία!


Ένας φίλος από το πρόσφατο παρελθόν στέλνει ευχές στην ομάδα και στους οπαδούς της. Ο Matko Djarmati δεν ξεχνά την Λαμία!


Χαιρετισμούς στους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα! Παρακολουθώ την Λαμία στην 4η κατηγορία κι ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα στην 3η κατηγορία. Ελπίζω οι οπαδοί να ακολουθείτε την ομάδα όπως κάνατε όταν έπαιζα εκεί. Τώρα αγωνίζομαι στην πρώτη κατηγορία της Αλβανίας στην Skenderbeu. Τα προηγούμενα δύο χρόνια μετά την Ελλάδα αγωνιζόμουν στην Κροατία στην ομάδα της πόλης μου.Είχα μια εξαιρετική εμπειρία στην Λαμία και είμαι ευτυχισμένος που έπαιξα σ΄αυτή την ομάδα. Έκανα πολλούς φίλους εκεί και διατηρώ επαφές με κάποιους. Επικοινωνώ με τον Σάμπλιακ, τον Μπεκάβατς, τον Κόβαρ, τον Πιτσιόλο, τον Καρανάσιο, τον Μωυσιάδη, τον Χουλιάρα και τον Γουριώτη.


Εύχομαι στην Λαμία καλή επιτυχία σ΄αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο, υγεία στους παίκτες και να υπάρχουν πάντα πολλά χρήματα στην ομάδα!

Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου!!!

Matko Djarmati

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.