Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ο επόμενος αντίπαλος, Α.Ο. Καρδίτσας

Τον Α.Ο. Καρδίτσας αντιμετωπίζει η Λαμία την Κυριακή. Νέα συνεχόμενη εκτός έδρας αποστολή για την Λαμία απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας. Μετά την ήττα που ήρθε με άδοξο τρόπο στην Νέα Αγχίαλο και τους όποιους κλυδωνισμούς προκάλεσαν οι αποχωρήσεις από την ομάδα την τρέχουσα εβδομάδα, ο Α.Σ. Λαμία θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει χαμόγελα κι αισιοδοξία! Στον Α.Ο. Καρδίτσας η ήττα στο ντέρμπυ με τον Πυργετό σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πύρασο έριξαν την ομάδα στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η εξέλιξη αυτή αποτέλεσε τον καταλύτη στην λύση της συνεργασίας του Α.Ο.Κ. με τον προπονητή Κώστα Σταματίου. Την τεχνική καθοδήγηση του Α.Ο.Κ. στον αγώνα με την Λαμία θα αναλάβει ο βοηθός προπονητή Ευθύμης Σδρόλιας να και υπάρχει το ενδεχόμενο στον πάγκο να βρεθεί και ο διαφαινόμενος νέος προπονητής του Α.Ο. Καρδίτσας, Βάϊος Καραγιάννης.



Αθλητικός Όμιλος Καρδίτσας


O A.O. Καρδίτσας ιδρύθηκε το 1966. Μετά την ίδρυση και αναγνώρισή του σαν αθλητικό σωματείο, συμμετείχε στο πρωτάθλημα ΕΠΣ Θεσσαλίας Μετά από τρία χρόνια, την περίοδο 1969-1970, ανήλθε στην Β' Εθνική κατηγορία. Παρέμεινε εκεί μέχρι και την περίοδο 1974-1975. Επανήλθε στην Β' Εθνική την περίοδο 1978-1979, όπου και παρέμεινε για μια αγωνιστική περίοδο. Την αγωνιστική περίοδο 19976 -98 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στην Δ΄εθνική και προβιβάστηκε στην Γ΄εθνική κατηγορία. Η συμμετοχή στην Γ' Εθνική τις περιόδους 1998-99 και 1999-2000, είναι οι μοναδικές παρουσίες της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία. Στην φετινή αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο.Κ. χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Καμινάδας.

Στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. ανήκουν οι:

Τρούκης, Καραγιώργος, Παλάτζας, Μεσιακάρης, Φουσίκας, Οικονόμου, Καλέργης, Μπαράκος, Παππάς, Τσιτώνας, Φλίγκος, Τσούκλης, Παραστατίδης, Κουκούλης, Πατσούλας, Κρανιώτης, Κουτσογιάννης.

Προπονητής: Ευθύμης Σδρόλιας



Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.