Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

o επόμενος αντίπαλος, Α.Σ.Μετέωρα



Επιστροφή στο Δ.Α.Κ. Λαμίας για την ομάδα μας κι αντίπαλος η ομάδα της Καλαμπάκας, ο Α.Σ. Μετέωρα. Μετά την ισοπαλία στο Μουζάκι η Λαμία θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της και να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Τα Μετέωρα που ξεκίνησαν με πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα πραγματοποίησαν ένα άσχημο ξεκίνημα και έμειναν πίσω στη βαθμολογία. Δείχνει σημάδια ανάκαμψης ο Α.Σ. Μετέωρα όμως η εντός έδρας ισοπαλία με τον Πύρασο, στην προηγούμενη αγωνιστική, του έκοψε τη φόρα. Είναι ομάδα που παίζει γρήγορο και σωστό ποδόσφαιρο και διαθέτει μια απ΄τις καλύτερες επιθετικές γραμμές του ομίλου. Η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη για τη Λαμία που θα πρέπει να φανερώσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό της για να φτάσει στη νίκη.


Α.Σ. Μετέωρα



Ο Α.Σ. Μετέωρα ιδρύθηκε το 1929. Πέρυσι η ομάδα της Καλαμπάκας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Τρικάλων και προβιβάστηκε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας.


η ομάδα των Μετώρων όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας

Στο έμψυχο δυναμικό των Μετεώρων ανήκουν οι:

Αγγελάκης Νίκος, Αγγελής Άκης, Ανδρέου Βαγγέλης, Αυγέρος Χρήστος, Γκαρνάρας Βασίλης, Γκατζολάρι Λάζαρος, Γκόβαρης Γιώργος, Ζαχαράκης Χρήστος, Ζήνωνος Ανδρέας, Θωμάς Νίκος, Καραϊσκος Αλέξης, Κεραμάς Φίλιππος, Κεχαγιάς Γιώργος, Κουτλής Δημήτρης, Μάτος Γιώργος, Μητσιάδης Άκης, Μπαούτης Ανδρέας, Πάπαρης Άγγελος, Πράπας Χρήστος, Ράπας Γιάννης, Ρούστας Γιώργος, Σίμος Χρήστος, Σκόνδρας Νίκος, Τσιούκας Βαγγέλης, Φασούλας Σωτήρης, Φέκας Γιώργος, Χαϊταλής Παναγιώτης.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Βασίλης Γκούμπλιας.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.