Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Δελτίο τύπου για γενική συνέλευση κ ευχές



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr



Λαμία, 24 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Δεκ 2009, η τακτική γενική συνέλευση του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, με κύρια αντικείμενα την έγκριση του προϋπολογισμού (Δόθηκε στα μέλη έντυπο όπου αναφέρονταν αναλυτικά και με ακρίβεια τα έσοδα - έξοδα της ομάδος μέχρι σήμερα, καθώς και οι οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι τέλος της περιόδου) και την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού που αφορούν την υποχρεωτική λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, τη μείωση των μελών του Δ.Σ από 11 σε 9 και την αύξηση του χρόνου της θητείας τους από ετήσια σε διετή, την αναπροσαρμογή της μηνιαίας συνδρομής των μελών, τη θέση του γενικού αρχηγού στην οποία πλέον θα δύναται να κατέχει άτομο εκτός Δ.Σ., ενώ τέλος προκειμένου να εναρμονιστεί με τον ισχύοντα νόμο αποφασίστηκε η σύσταση και λειτουργία Λέσχης Φίλων Α.Σ. ΛΑΜΙΑ. Για όλα τα παραπάνω θα κληθεί ο νομικός σύμβουλος του σωματείου κ. Παναγιώτης Φώσκολος να προβεί σε όλες τις δέουσες νομικές ενέργειες.
Το κλίμα καθόλη τη διάρκεια της συνέλευσης υπήρξε ενωτικό χωρίς να λείψουν, όπως συνήθως, κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών για θέματα μη ουσίας, ενώ δηλώθηκε από όλα τα μέλη η στήριξη των ενεργειών της Διοίκησης για τη δημιουργία της νέας Λαμίας. Το παρών έδωσαν όπως σ΄ όλες τις συνελεύσεις ο πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Ηλίας Παλιαλέξης, οι οποίοι βέβαια είναι και μέλη του συλλόγου.
Η Διοίκηση του συλλόγου εκφράζει την απορία της, για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει υποστεί εις βάρος του, ο γνωστός παλιός παράγοντας του σωματείου Μάκης Μαντζιούτας από πρώην μέλος παλαιοτέρου Δ.Σ. της ομάδος μας, με αφορμή σχόλια του πρώτου για τον δεύτερο σε τηλεοπτική εκπομπή. Τέτοια γεγονότα δυστυχώς αποτρέπουν γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης μας όπως ο κ. Μαντζιούτας για να ασχοληθούν με την αγαπημένη μας ομάδα.
Τέλος το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχές του με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προς όλους τους φιλάθλους της ομάδος μας, ενώ έχει αποσταλεί ευχετήριες κάρτες σε όλα τα σωματεία της Superleague, Β΄ Εθνικής, Γ΄Εθνικής, 4 Ομίλου της Δ΄ Εθνικής στις αρχές του τόπου μας και στους χορηγούς της ομάδος.

Κ Α Λ Α Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α

Με εκτίμηση
Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.