Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Θα τριτώσει το... καλό;

Στο παρελθόν Α.Σ. Λαμία και Α.Σ. Μετέωρα έχουν βρεθεί αντίπαλοι άλλες δύο φορές, στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία την περίοδο 1980-81 και στην Δ΄εθνική την περίοδο 1997-98. Ο Α.Σ. Λαμία επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις που έγιναν στη Λαμία και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0! Αναλυτικά η προϊστορία των δύο ομάδων:

1980-1981 (Εθνική Ερασιτεχνική)
Α.Σ. Μετέωρα - Α.Σ. Λαμία 1-0
Α.Σ. Λαμία - Α.Σ. Μετέωρα 2-0

1997-1998 (Δ΄Εθνική)
Α.Σ. Μετέωρα - Α.Σ. Λαμία 0-0
Α.Σ. Λαμία - Α.Σ. Μετέωρα 2-0

Στην αναμέτρηση του 1998 στη Λαμία με την ομάδα της Λαμίας είχε αγωνιστεί ο σημερινός προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Καψαλιάρης. Δύο ποδοσφαιριστές των Μετεώρων έχουν αγωνιστεί με τη Λαμία στο παρελθόν. Χρήστος Πράπας και Βαγγέλης Τσιούκας φόρεσαν τα μπλε της Λαμίας την περίοδο 2000 - 2001 όταν η Λαμία αγωνιζόταν στην Γ΄εθνική. Το καλοκαίρι στην περίοδο της προετοιμασίας η Λαμία υποδέχθηκε τα Μετέωρα σ΄έναν φιλικό αγώνα κι αποδείχθηκε φιλόξενη! Τα Μετέωρα επικράτησαν με 0-1 (δείτε εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.