Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Α.Σ. Λαμία - Α.Σ. Μετέωρα 0-1


Στο πρώτο εντός έδρας φιλικό και δεύτερο στην προετοιμασία της η Λαμία γνώρισε εκ νέου την ήττα με το ίδιο σκορ. Ήττα με 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο όταν και η ομάδα πραγματοποίησε πολλές αλλαγές ώστε να χρησιμοποιηθούν και οι 25 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του ο Πέτρος Πανόπουλος.

Τσάμης, Σερπάνος, Βαριανίτης, Μπαγινέτας, Τόλιας, Αποστολακόπουλος, Πάνος, Αντωνιάδης, Γουριώτης, Άγγελος Κάππος και Βαρυπάτης οι έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα για τη Λαμία.


Η Λαμία ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα κι είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 5΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σερπάνου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα των Μετεώρων, Κουτλή. Είχε μια ελαφριά υπεροχή στο παιχνίδι η Λαμία χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερους κινδύνους για την εστία των φιλοξενούμενων. Βέβαια σκόραρε ένα γκολ η Λαμία με τον Αντωνιάδη στο 23΄ όμως σωστά ακυρώθηκε μιας και ο σκόρερ ήταν σε οριακή θέση off side. Η Λαμία παρά το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων προσπαθούσε να βρει τρόπο να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή με καλές προϋποθέσεις όμως η έλλειψη ομοιογένειας, που είναι φυσικό να έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, στάθηκε ανασταλτικός παράγοντας. Αυτό που ήταν εμφανές στον αγωνιστικό χώρο είναι ότι ο βασικός κορμός της Λαμίας αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές, υψηλού επιπέδου για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα κι όταν η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της θα είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη. Η ομάδα των Μετεώρων στο πρώτο ημίχρονο είχε μια καλή φάση φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 43΄. Ο Κεραμάς από καλή θέση αριστερά μέσα από την περιοχή πλάσαρε διαγώνια αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.


Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα των Μετεώρων πραγματοποίησε 11 αλλαγές ενώ και η Λαμία άλλαξε σχεδόν όλη την 11άδα ενώ σταδιακά χρησιμοποιήθηκαν και οι 25 ποδοσφαιριστές που είχε στην αποστολή ο Πέτρος Πανόπουλος. Παρά τον ενθουσιασμό των "μικρών" της Λαμίας τα Μετέωρα κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με κοντινό πλασέ στο 61΄. Η φιλοξενούμενη ομάδα, που είναι φανερά πιο έτοιμη απο τη Λαμία κι αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο β΄ μέρος κι έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση.


Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του Δ.Α.Κ. Λαμίας, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ήταν ένα ζεστό απόγευμα του Αυγούστου! Κατά την είσοδό τους στο γήπεδο οι φίλοι της ομάδας κλήθηκαν να πληρώσουν ένα κουπόνι αξίας 5 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Το κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης θα υπάρχει σε όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες της ομάδας.


Αγωνίστηκαν για τη Λαμία εκτός των 11 που ξεκίνησαν και οι :
Β. Μπαγινέτας, Θεοδοσόπουλος, Αποστολόπουλος, Παππάς, Λάττος, Παπαγεωργίου, Λέντας, Μαλισόβας, Θυμιάκος, Χριστόπουλος, Λαϊνάς, Ελευθεριάδης, Ζώγας και Καρακώστας.

Α.Σ. Μετέωρα (ά ημίχρ.): Κουτλής, Ζήνωνος, Πράπας, Ανδρέου, Γκόβαρης, Σκόνδρας, Χαϊταλής, Καραϊσκος, Κεραμάς, Τσιούκας, Φασούλας
Α.Σ. Μετέωρα
(β΄ημίχρ.): Πάπαρης, Γούλας Α, Κοντός, Γεωργατσώνας, Φέκας, Κεχαγιάς, Γκατζολάρι,Γούλας Γ., Μάτος, Αυγέρος, Γκαρνάρας.

Η Λαμία θα μεταβεί αύριο στο Καστράκι Τρικάλων όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον τοπικό Εθνικό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30.

Highlights από τον αγώνα μπορείτε να δείτε στο lamiafclive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.