Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Εθνικός Βράχος Καστρακίου - Α.Σ. Λαμία 1-1



Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Λαμία στο σημερινό φιλικo. Αντίπαλος ο Εθνικός Βράχος Καστρακίου, ομάδα που θα βρει απέναντί της και στο πωτάθλημα η Λαμία. Ο Πέτρος Πανόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής κατά κύριο λόγο σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο φιλικό με τα Μετέωρα.
Η Λαμία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με σκόρερ τον νεαρό Λαϊνά που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης. Πολύ καλοί σε απόδοση για την Λαμία οι Χουλιάρας και Ηλ. Μπαγινέτας που αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο. Στους διακριθέντες και ο Θεοδοσόπουλος, ο "Νίνο" έτρεξε πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο κι έδειξε ότι θα δώσει λύσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Καλός και ο Βαριανίτης που δείχνει να ανεβάζει την απόδοσή του και να προσαρμόζεται στην ομάδα. Κορυφαίος της συνάντησης για τη Λαμία κι αποκάλυψη του σημερινού αγώνα ο Αντωνόπουλος!

Επόμενος φιλικός αγώνας την Τετάρτη 26/8 στο Δ.Α.Κ. Λαμίας με αντίπαλο τον Αγρότη Λειανοκλαδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.