Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Α.Σ. Λαμία - Α.Ο Θήβα 0-2


Νέα ήττα για τη Λαμία στο εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο τη Θήβα. Η ομάδα της Λαμίας συνεχίζει την προετοιμασία της κι απέναντι στην Θήβα, που έχει ως στόχο την άνοδο στην Γ΄εθνική, προσπάθησε αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Φυσικά ελάχιστη σημασία έχουν τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων όμως το γεγονός ότι η Λαμία έχει σκοράρει μόνο 1 γκολ σε 6 φιλικούς αγώνες είναι σημείο προβληματισμού.

Οι έντεκα που ξεκίνησαν για την Λαμία ήταν οι :
Τσάμης, Γουριώτης, Αποστολακόπουλος, Χουλιάρας, Μπαγινέτας, Πάνος, Ελευθεριάδης, Λέσης, Βαρυπάτης, Σερπάνος και Αντωνιάδης.

Ο κ. Λάμπρου παρέταξε για τον Α.Ο. Θήβα τους:
Γερογιάννη, Κούκουλα, Μητσιόπουλο, Παπαδήμο, Τσέλο, Καρύδη, Τριανταφυλλάκη, Δημάκο, Φαρούκ, Σαουλίδη και Μπινιάκο.

Η ομάδα της Λαμίας για ακόμα μια φορά έδειξε ότι έχει μια δυνατή αμυντική γραμμή. Το ζητούμενο για την Λαμία είναι ν΄αποδώσει και στον επιθετικό τομέα. Με δυσκολίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού η Λαμία απείλησε ουσιαστικά μόνο από στημένες φάσεις.

Η ομάδα της Θήβας είχε μια ελαφριά αλλά άκαρπη υπεροχή στο α΄μέρος. Κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 45΄ σε μια φάση γκραν γκινιόλ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και διαδοχικές αποκρούσεις τόσο του Τσάμη αλλά και των αμυντικών της Λαμίας ο Σαουλίδης με κοντινή προβολή κατάφερε τελικά να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι ομάδες έκαναν από 3 αλλαγές με τους Αποστολόπουλο, Ζώγα και Λαϊνά να μπαίνουν στο παιχνίδι για τη Λαμία ενώ για τη Θήβα μπήκαν οι Παναούλης, Περιάλης και Καραμπετιάν. Η Θήβα ξεκίνησε δυνατά στο β΄μέρος και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με όμορφο σουτ, από το ύψος της περιοχής, από τον Περιάλη. Η καταιγίδα που ξέσπασε στη Λαμία δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κι ουσιαστικά το υπόλοιπο του αγώνα ήταν άνευ ουσίας.

Ελάχιστος ο κόσμος που βρέθηκε στο Δ.Α. Κ. Λαμίας. Πάντως ανάμεσα στους θεατές του αγώνα υπήρχαν και κάποιοι εκδρομείς από τη Θήβα. Η ομάδα της Λαμίας πρόβαρε και τις επίσημες εμφανίσεις στον σημερινό αγώνα στις οποίες μάλιστα υπήρχε και χορηγός. Η εταιρεία ALAPIS του ομίλου Λαυρεντιάδη είναι ο χορηγός της φανέλας του Α.Σ. Λαμία.

Αμούντζιας, Παπαγεωργίου και Τσιγαρίδας ποζάρουν με τη φετινή φανέλα της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.