Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ατρόμητος Σπερχειάδας - Α.Σ. Λαμία 1-0

Την ήττα γνώρισε στο πρώτο αγωνιστικό τεστ η Λαμία. Απέναντι στον πιο έτοιμο Ατρόμητο η Λαμία πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και σίγουρα ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Πανόπουλος, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι έντεκα που ξεκίνησαν για την Λαμία ήταν: Τσάμης, Κάπος, Χουλιάρας, Τόλιας, Γουριώτης, Πάνος, Βαργιανίτης, Βαρυπάτης, Σερπάνος, Μαλισσόβας και Αντωνιάδης.
Ο Λάκης Παπανικολάου παρέταξε για τον Ατρόμητο τους: Κοκονδύνη, Ζησόπουλο Παπανάγνου, Τσιλίκα, Ζαροδήμο, Παπαϊωάννου, Χρ. Βέλλιο, Π. Βέλλιο, Νάση, Επίσκοπο και Λέντα.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Σπερχειάδας βρέθηκαν περίπου 300 φίλοι και των δύο ομάδων με τους φίλους της Λαμίας να δίνουν εντυπωσιακό παρόν! Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν την διαδρομή μέχρι την Σπερχειάδα για τα αποκαλυπτήρια της νέας Λαμίας!

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης ηταν ολοφάνερο ότι ο Ατρόμητος ήταν πιο έτοιμος από τη Λαμία, έπαιξε κατά διαστήματα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο και φανέρωσε καλά στοιχεία, θέλει ακόμα δουλειά για να φτάσει έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η Λαμία έδειξε την εμπειρία της στον αγωνιστικό χώρο. Αν και ξεκίνησε την προετοιμασία της μόλις πριν 15 μέρες έδειξε ότι βαδίζει σωστά! Δεν θα είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος για καμία ομάδα. Σταθερός ο Τσάμης, πολύ δυνατό το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών Χουλιάρα και Τόλια, πολύ καλός κι ο Γουριώτης από δεξιά όπως και ο Πάνος απ΄την αριστερή πτέρυγα που ήταν και ο κορυφαίος της Λαμίας στο 1ο ημίχρονο! Ο Θανάσης Σερπάνος έδειξε πως θ΄αποτέλεσει μια πολύτιμη μονάδα για την Λαμία όπως και ο Χρήστος Αντωνιάδης! Οι μικροί της ομάδας έδειξαν ενθουσιασμό και αγωνιστικό πάθος κι ειδικά όσοι αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο με κορυφαίο τον Παππά!
Η Σπερχειάδα προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ από τον Ανδρέα Επίσκοπο στο 39΄.



Η Λαμία έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτυ αλλά ο Σερπάνος νικήθηκε από τον Κοκονδύνη.



Μεγάλη ευκαιρία έχασε και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Πάνος όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Σπερχειάδας αλλά είδε το σουτ του να αποκρούεται.
Στο 2ο μέρος οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές. Η Λαμία έπαιξε με τους μικρούς οι οποίοι έπαιξαν δυνατά και παθιασμένα σκορπώντας αισιοδοξία με την απόδοσή τους! Αν αναλογιστεί κανέις ότι 4 από αυτούς θα αγωνίζονται υποχρεωτικά στην ενδεκάδα τότε η Λαμία σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη εμπειρία των ποιοτικών ποδοσφαιριστών της, θα δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο! Απείλησε με δύο εκτελέσεις φάουλ του Παππά η Λαμία στο 2ο μέρος κι έχασε μια κλασσική ευκαιρία με τον Θεοδοσόπουλο για να μην φύγει ηττημένη από το γήπεδο της Σπερχειάδας.

Το τελικό 1-0 μάλλον αδικεί την Λαμία...
Η διαπίστωση ότι, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, στην Φθιώτιδα υπάρχουν ταλαντούχοι νεαροί ποδσφαιριστές και μάλιστα έτοιμοι για να προσφέρουν ήταν το μεγαλύτερο κέρδος από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Λαμία!
Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!
Μπράβο και στον κόσμο της Λαμίας που με την εντυπωσιακή παρουσία του έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην προσπάθεια που γίνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.