Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Νέα δυνατότητα για τους αναγνώστες του FORZA ΛΑΜΙΑ!

Το FORZA ΛΑΜΙΑ προσφέρει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να βλέπουν highlights από τους αγώνες της ομάδας. Επισκεφτείτε το Lamiafclive και δείτε αγωνιστικά στιγμιότυπα του Α.Σ. Λαμία! Το Lamiafclive δημιουργήθηκε για να είναι καλύτερης ποιότητας τα video μιας κι η πλατφόρμα της google στο blogger δεν επιτρέπει καλή ανάλυση εικόνας. Φυσικά δεν ξεχνάω την υπόσχεση για live μετάδοση αγώνων... Στην διάρκεια μέχρι την έναρξη της περιόδου θ΄ακολουθήσουν κι άλλες βελτιώσεις ( αν τις κρίνετε έτσι...) και προσφορές για τους αναγνώστες του FORZA ΛΑΜΙΑ!
Περιμένω τις προτάσεις σας για να βελτιωθεί το... "διαδικτυακό στέκι" των φίλων του Α.Σ. Λαμία! Μπορείτε να μου στείλετε mail ή να αφήσετε με τη μορφή σχολίου σ΄αυτή την ανάρτηση τις υποδείξεις σας, τις προτάσεις σας αλλά και τα παράπονά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.