Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση Α.Σ. Λαμία


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει, ότι προχωράει στη δημιουργία τμημάτων υποδομής, προκειμένου μέσα από αυτά, να προωθηθούν στο μέλλον παιδιά που θα επανδρώνουν την πρώτη ομάδα του νομού μας. Λεπτομέρειες (τρόπος λειτουργίας, εγγραφές, υπεύθυνοι) θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση. Μοναδικός δε εκπρόσωπος των παραπάνω τμημάτων υποδομής (Ακαδημίες), θα τυγχάνει μόνο ο επίσημος Α.Σ. ΛΑΜΙΑ.
Παράλληλα γνωρίζουμε ότι ο σύλλογός μας το καλοκαίρι αυτό εγκαινίασε συνεργασία με τα περισσότερα σωματεία του νομού μας,( η οποία βέβαια θα συνεχιστεί και με τα υπόλοιπα), κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί τα τελευταία χρόνια, και η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από πολύ θετική. Θέλουμε στο σημείο δε αυτό να διευκρινίσουμε ότι ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ με κανένα σωματείο δεν έχει ιδιαίτερη συνεργασία, συνεργάζεται και θα συνεργαστεί εξίσου με όλους τους συλλόγους του νομού μας, απαγορεύει δε σε οποιοδήποτε (σωματείο ή φορέα),να κάνει χρήση ή εμπορική εκμετάλλευση του σήματός μας, το οποίο ανήκει μόνο στο σωματείο με την επωνυμία ¨Α.Σ. ΛΑΜΙΑ¨ και σε κανέναν άλλον. Για όποιον δε, συνεχίζει να κάνει χρήση του επίσημου σήματος μας, θα μας αναγκάσει να στραφούμε εναντίον του με τις νόμιμες διαδικασίες.
Η Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος στην οποία κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, για αφαίρεση του σήματος μας από τη φανέλα οποιασδήποτε ομάδας που τυχόν κατέλθει στα τοπικά πρωταθλήματα κάνοντας χρήση του επίσημου εμβλήματος του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, κάτι το οποίο συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με μαρτυρίες παραγόντων άλλων σωματείων

Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.
Γενικός Γραμματέας


Βασίλειος Τρέκλας