Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Η Λαμία ετοιμάζεται!

Πέτρος Πανόπουλος και Ηλίας Μπαγινέτας

Χουλιάρας, Γουριώτης και Πάνος σε μια ανάπαυλα της προπόνησης.

Ο Θανάσης Σερπάνος!

Διάλειμμα για νερό για τους "μικρούς" της ομάδας.


Το Περιφερειακό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα απ ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί. Οι ομάδες θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στις 20 Σεπτεμβρίου. Η μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος δίνει στον Α.Σ. Λαμία, που ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του, πολύτιμο χρόνο για να παρουσιάσει μια αξιόμαχη κι ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα!
Παρά την αρχική σύγχυση που επικράτησε μέχρι να δωθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, η ομάδα ξεκίνησε και στελεχώθηκε με αξιόλογους ποδοσφαιριστές! Στις τάξεις της ομάδας της Λαμίας επικρατεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία στο πρωτάθλημα! Κανείς δεν παραγνωρίζει το μέγεθος της ομάδας του Α.Σ. Λαμία και σε κάθε περίπτωση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα; Θα φανεί εντός αγωνιστικού χώρου. Στον αγωνιστικό χώρο θ΄αποδείξουν όλοι οι επίδοξοι μνηστήρες του τίτλου την αξία τους!
Πριν βιαστεί κανείς να χρίσει όποια ομάδα ως επικρατέστερη για τον τίτλο ας αναλογιστεί απλά ότι ...μπάλα είναι και γυρίζει! Πόσες ομάδες από τις πιθανές αντιπάλους της Λαμίας έχουν την ιστορία και το ειδικό βάρος της Λαμίας; Πόσες ομάδες έχουν το φίλαθλο κοινό της Λαμίας ; Πόσες ομάδες έχουν στις τάξεις τους τόσους ποδοσφαιριστές με την εμπειρία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας; Ηλίας Μπαγινέτας, Ορέστης Γουριώτης, Χρήστος Αντωνιάδης, Γιάννης Πάνος, Μιχάλης Ανδρωνάς, Θανάσης Σερπάνος, Κώστας Χουλιάρας είναι όλοι τους παίκτες με συμμετοχή στην Γ εθνική κατηγορία και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία! Όλοι τους έχουν στεφθεί πρωταθλητές! Ακόμα και οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι όλοι τους ταλαντούχοι με θέληση για να πετύχουν! Δεν έχει παρά να τους δει κανείς από κοντά στις προπονήσεις και θα πειστεί! Πόσες από τις αντίπαλες ομάδες έχουν στον πάγκο τους προπονητή όπως η Λαμία; Πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και μέλος της ομάδας που έπαιξε σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών ο Πέτρος Πανόπουλος! Πρωτοκάθησε στον πάγκο της ομάδας το 1983 και οδήγησε, μ΄ενα σερί 10 αήτητων αγωνιστικών στην Γ εθνική, την Λαμία από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος στην 2η! Ας μην παραγνωρίσει λοιπόν κανείς την ψυχή αυτής της ομάδας που αποτελείται 100% από ανθρώπους που προσφέρουν περίσσευμα ψυχής, καρδιάς και αγάπης σ΄αυτή την ομάδα με μόνο κίνητρο να την δοξάσουν και να δοξαστούν μαζί της!
Η Λαμία ξεκίνησε την προετοιμασία της, δουλεύει σκληρά και μεθοδικά! Όλοι εμείς οι απλοί οπαδοί δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να συμπαρασταθούμε σ΄αυτή την προσπάθεια.Ας στείλουμε το μήνυμά μας προς κάθε κατεύθυνση. Ο Α.Σ. Λαμία δεν είναι προσωπική υπόθεση κανενός. Ο Α.Σ. Λαμία δεν είναι μετοχές αλλά χιλιάδες κυανόλευκες καρδιές! Ο Α.Σ. Λαμία ανήκει στον Λαό του. Ας μην γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα της πόλης μας, του νομού μας! Ο Α.Σ. Λαμία είμαστε ΟΛΟΙ εμείς που αγωνιούμε και παθιαζόμαστε μαζί του! Δεν υπάρχουν αποκλεισμοί αλλά ούτε και περισσεύει κανένας από αυτή την προσπάθεια. Ας το καταλάβουμε όλοι τέλος πάντων ότι...


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ
-
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.