Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

στην τελική ευθεία για το Πρωτάθλημα.


Λιγότερος από ένας μήνας απέμεινε για την σέντρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Ο καταρτισμός των ομίλων αναμένεται ν΄ανακοινωθεί το αργότερο ως την 1η Σεπτέμβρη. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στον καταρτισμό του 4ου ομίλου όπως από νωρίς το FORZA ΛΑΜΙΑ είχε επισημάνει ( δείτε εδώ). Δυστυχώς δύο ομάδες, από τις πιθανές αντιπάλους της Λαμίας, δεν κατάφεραν να δηλώσουν συμμετοχή λόγω δυσχερών οικονομικών, πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ευρυτανίας, τον Α.Ο. Μυρίκης και τον Κεχαγιά Προσηλίου από την Φωκίδα. Οι ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων εξέφρασαν την επιθυμία τους να μετακινηθούν στον 3ο όμιλο που συμμετέχουν ομάδες της Μακεδονίας όμως το αίτημά τους δεν αναμένεται ικανοποιηθεί από την Ε.Π.Ο.

Η Κλήρωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις, στις 2 Σεπτέμβρη θα γίνει η κλήρωση του ομίλου της Κρήτης. Θ΄ακολουθήσει η κλήρωση που αφορά τους ομίλους του Βορρά στις 3 Σεπτέμβρη στη Βέροια, είναι η κλήρωση που αφορά την Λαμία και τέλος στις 4 Σεπτέμβρη στην Αθήνα θα γίνει η κλήρωση των ομίλων που συμμετέχουν οι ομάδες της Αττικής. Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί από την διοργανώτρια αρχή για το διήμερο 19-20 Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.