Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

από την πρώτη της ομάδας...

υπήρξαν κάποια γεγονότα απ΄τη χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας που αξίζει τον κόπο να τ΄αναφέρουμε με μια χιουμοριστική διάθεση ως ένδειξης της αισιοδοξίας που απέπνεε χθες το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Μετά από τόσες στεναχώριες ας χαλαρώσουμε λιγάκι!



κατ΄αρχήν ποιός είχε τη φαεινή ιδέα να ντύσει τον κυρ Πέτρο στα κόκκινα; έλεος δηλαδή!!! για όποιον δεν ξέρει ο Πέτρος Πανόπουλος μεταγράφηκε από τον Α.Σ. Λαμία στον Παναθηναϊκό και μαζί με τον Τάκη Οικονομόπουλο και τον Βασίλη Κωνσταντίνου συγκροτούσαν την καλύτερη τριάδα τερματοφυλάκων που είχε ποτέ στις τάξεις της ελληνική ομάδα. Κυριολεκτικά δεν ήξερες ποιόν να βάλεις και ποιόν ν΄αφήσεις έξω και δεν τα λέω εγώ αυτά αλλά ο Λάκης Πετρόπουλος, προπονητής της εθνικής ομάδας το 1971!


ο ιερέας που τέλεσε τον χθεσινό αγιασμό είναι ο πατέρας Χρήστος Σταματίου. Είπε την πιο σωστή κουβέντα στο τέλος... "είπαμε βοήθα Παναγιά μου αλλά κουνήστε κι εσείς βρε παιδιά λίγο τα χεράκια και τα ποδαράκια σας"! Δουλειά λοιπόν από εδώ και πέρα, πολύς ιδρώτας στις προπονήσεις σημαίνει πολλές χαρές στους αγώνες!


Κώστας Αλπόγλου, Νίκος Τσάμης και Φώτης Καραμπότσης στην κερκίδα.

με Κώστα Χουλιάρα και Ορέστη Γουριώτη στα μετόπισθεν κι αν συνυπολογίσετε την παρουσία του Γιάννη Πάνου και του Ηλία Μπαγινέτα που όλοι τους έπαιξαν με επιτυχία στην Γ εθνική με τη Λαμία, πόσο εύκολη θα είναι η προσπάθεια των αντιπάλων της ομάδας μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.