Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Α.Ο. Τρίκαλα - Α.Σ. Λαμία 6-0

Φιλικό αγώνα με τον Α.Ο. Τρίκαλα έδωσε η Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής όπου κι έχουν ως στόχο την άνοδο. Βέβαια ο αγώνας με τη Λαμία ήταν και το τελικό τεστ για τον αγώνα κυπέλλου των Τρικάλων με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Τελικό σκορ 6-0 με τη Λαμία να γνωρίζει μια βαριά ήττα έστω και σε φιλικό αγώνα.

Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα με τους:
Λέντα, Χουλιάρα, Μπαγινέτα, Αποστολακόπουλο, Πάνο, Αντωνιάδη, Ζώγα, Βαριανίτη, Βαρυπάτη, Ανδρωνά και Αγ. Κάππο.


Οι 11 που επέλεξε ο Γιώργος Βαζάκας για τον Α.Ο.Τ. ήταν οι:
Ζαφείρης, Γεωργίου, Θεοδοσιάδης, Καρράς, Προβατίδης, Σαββίδης, Τελκίνσκι, Γκαρόζης, Τεντολούρης, Ένοκ και Ταμέρους.

Η ομάδα των Τρικάλων ήταν καταιγιστική στο 1ο ημίχρονο και με τον Ταμέρους να πετυχαίνει χατ τρικ ολοκλήρωσαν το α΄μέρος με σκορ 4-0. Το σκορ άνοιξε στο 10΄ο Τεντολούρης για να πάρει τη σκυτάλη ο σέντερ φορ των Τρικάλων σκοράροντας στο 15΄, στο 18΄και στο 30΄.

Η ομάδα των Τρικάλων συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 2ο ημίχρονο σκοράροντας άλλα δύο τέρματα με τον Μίνγκα στο 64΄ και τον Φουρτούνη στο 79΄.


Η Λαμία με αντίπαλο μια ομάδα με τέτοια διαφορά δυναμικότητας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας και σίγουρα ο προπονητής της Λαμίας θα έβγαλε τα συμπεράσματά του για την αγωνιστική ικανότητα των παικτών του. Η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος συνεχίζεται και σήμερα η Λαμία δίνει φιλικό αγώνα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας με αντίπαλο τον Α.Ο. Θήβα, ομάδα που συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Οι φωτογραφίες από τον χθεσινό αγώνα έχουν δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο.Τ. aotrikalafc καθώς και στην ιστοσελίδα GOALTRIKALA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.