Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Α.Σ. Λαμία - Αγρότης Λειανοκλαδίου 0-2

Την ήττα γνώρισε ο Α.Σ. Λαμία στο εντός έδρα φιλικό με τον Αγρότη Λειανοκλαδίου. Ήταν εμφανής η διαφορά του βαθμού ετοιμότητας των δύο ομάδων και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε ως συνέπεια αυτής της κατάστασης. Η ομάδα του Αγρότη ήταν δύο ταχύτητες πιο πάνω από τη Λαμία, παρουσίασε ένα ομοιογενές καλοδουλεμένο συνολο κι έδειξε ότι είναι σχεδόν έτοιμη για το πρωτάθλημα. Η Λαμία έδειξε κουρασμένη και αργή αλλά το βασικό στοιχείο αυτής της ομάδας είναι η εμπειρία των παικτών της και φάνηκε για ακόμα μια φορά. Σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την μαχητικότητα των " μικρών" της ενδεκάδας όταν θα έχει ανέβει στα θέματα της φυσικής κατάστασης και της συνοχής ως ομάδα τότε η Λαμία θα είναι πολύ διαφορετική από την ομάδα που έχουμε δει στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια.

Η Λαμία παρατάχθηκε με τους : Μπαγινέτα Β. Χουλιάρα, Μπαγινέτα Ηλ., Αποστολακόπουλο, Πάνο, Γουριώτη, Ανδρωνά, Βαρυπάτη, Κάππο Αγ., Αντωνιάδη και Ζώγα.

Ο Αγρότης ξεκίνησε με τους: Τριβέλα, Σκόνδρα, Βιτζέκα, Αντωνόπουλο, Καλύβα, Ταμάμη,Κραββαρίτη, Βεστάκη, Κουφιώτη, Στυλιανό και Παπαναστασίου.

Η Λαμία ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι κι είχε δυο καλές στιγμές για να προηγηθεί στο σκορ. Με την πάροδο του πρώτου δεκαλέπτου ο Αγρότης ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τον έλεγχο του αγώνα τον οποίο και διατήρησε σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του 90λεπτου. Το ημίχρονο έληξε 0-0. Στο 2ο ημίχρονο, με το "καλημέρα", ο Αγρότης πήρε προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ όμως παίκτη της Λαμίας μιας και τη μπάλα στα δίκτυα του νεοεισελθόντα στο παιχνίδι Λέντα την έστειλε συμπαίκτης του, ο Αποστολακόπουλος... Τόσο οι πολλές αλλαγές, όσο και η ψυχρολουσία απ΄το αναπάντεχο γκολ που δέχθηκε, λειτούργησαν αρνητικά για τη Λαμία που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο υπόλοιπο του αγώνα και λόγω της καλής απόδοσης του Αγρότη, αν και με την είσοδο του Θεοδοσόπουλου, του Παππά και του Ελευθεριάδη είχε κάποιες καλές στιγμές. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 0-2.

Το βέβαιο είναι ότι η Λαμία βρίσκεται πολύ πίσω στην προετοιμασία της σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι φανερό από τους φιλικούς αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.