Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ο καλύτερος των 5 τελευταίων αγωνιστικών!


Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή της ομάδας στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, από την 6η έως την 10η, στους αγώνες με Π.Σ. Ελασσόνας, Εθνικό Βραχο Καστρακίου, Α.Ε. Διμηνίου, Ατρόμητο Σπερχειάδας και Α.Ε. Μουζακίου. Πρώτος στις προτιμήσεις των επισκεπτών του Forza Λαμία αναδείχθηκε ο Θανάσης Σερπάνος με τον Χρήστο Αντωνιάδη ν΄ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής και τρίτο τον τερματοφύλακα της ομάδας, τον Βάϊο Μπαγινέτα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

1. Θανάσης Σερπάνος 20 ψήφοι
2. Χρήστος Αντωνιάδης 17 ψήφοι
3. Βάϊος Μπαγινέτας 8 ψήφοι
4. Άγγελος Κάππος 5 ψήφοι
5. Γιάννης Πάνου 3 ψήφοι
6. Μάριος Λέσσης 2 ψήφοι
7. Ηλίας Μπαγινέτας 2 ψήφοι
8. Κώστας Χουλιάρας 2 ψήφοι
9. Ορέστης Γουριώτης 1 ψήφος

Η ψηφοφορία διεξήχθη από την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου. Συνολικά ψήφισαν 60 επισκέπτες του ιστότοπου.

Οι αναγνώστες του Forza Λαμία αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Θανάση Σερπάνου τον ηγέτη της ομάδας! Ο Χρήστος Αντωνιάδης με 7 γκολ ως τώρα συνέβαλε ουσιαστικά στην διατήρηση της ομάδας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στους τελευταίους αγώνες με τα καθοριστικά γκολ που πέτυχε με Καστράκι, Διμήνι, Σπερχειάδα και Μουζάκι. Δεν συνηθίζεται να ψηφίζονται οι τερματοφύλακες ως οι πολυτιμότεροι παίκτες σε μια ομάδα όμως οι εκπληκτικές εμφανισεις του Βάϊου Μπαγινέτα δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους φίλους της ομάδας. Ο Άγγελος Κάππος αρχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου με την απόδοσή του στους τελευταίους αγώνες!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά της Λαμίας! Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλουν υπερασπιζόμενοι την τιμή και την αξιοπρέπεια της ομάδας!

Η επόμενη ψηφοφορία θα αφορά τον καλύτερο παίκτη της ομάδας στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Θα έχει διάρκεια ενός μήνα μιας και θα μεσολαβήσει η διακοπή του πρωταθλήματος. Στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας το Forza Λαμία θα βραβεύσει τον M.V.P. όπως αυτός θ΄αναδειχθεί από την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.