Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ο επόμενος αντίπαλος, Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος κανείς δεν περίμενε μετά από 11 αγωνιστικές Λαμία και Πύρασος να είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Οι δύο ομάδες που δεν ξεκίνησαν με στόχο τον πρωταθλητισμό με τα αποτελέσματα των αγώνων τους βρίσκονται με 21 βαθμούς να συγκατοικούν στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας με το ρετιρέ, που το μοιράζονται Α.Ο. Καρδίτσας και Τύρναβος 2005, ν΄απέχει μόλις 3 βαθμούς. Η Λαμία μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Μουζάκι και Μετέωρα θ΄αναζητήσει μια νίκη που θα της δώσει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Ο Πύρασος θα υποδεχθεί τη Λαμία με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα του όπου και μετρά 5 νίκες! Η αναμέτρηση αναμένεται συναρπαστική. Ο Πύρασος είναι ομάδα που παίζει δυνατά και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του πιστοποιούν μια ικανή ομάδα. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α.Ο. Καρδίτσας.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου



Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου ιδρύθηκε το 1952. Αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης. Ο Πύρασος την περίοδο 2007-08 αναδείχθηκε πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας για πρώτη φορά και προβιβάστηκε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Αγωνίζεται φέτος για δεύτερη χρονιά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Πέρυσι έδωσε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.


Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ανήκουν οι:

Τσάπι, Κρεβατάς, Μπλότσικας, Γκικιλασβίλι, Παλάσκας, Στούκας, Τσιλίγκος, Μ. Αποστολίδης, Γκάγκας, Δανόπουλος, Δημητριάδης, Ρουκάς, Σκουφογιάννης, Στεφανής, Φλάμος, Φραγκούλης, Α. Αποστολίδης, Αρσένος, Ζάγκας, Μπασδάνης, Μπλότσικας, Σπύρου, Κίτσος, Κωνσταντάκος, Νούσιας και Πετρίδης.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Λάκης Μπακάλης.

Το καλοκαίρι στο στάδιο της προετοιμασίας τους οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό αγώνα στην Λαμία, διαβάστε σχετικά:

Α.Σ. Λαμία - Πύρασος Νέας Αγχιάλου 4-2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.