Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

η απάντηση του Νίκου Τσιλαλή

Ως όφειλα για να μην είμαι μονόπλευρος στην κατάσταση που εξελίσσεται και διαμορφώνεται στην ομάδα επικοινώνησα τηλεφωνικά και με τον Νίκο Τσιλαλή για να πει την άποψή του μιας και στα όσα είπε ο Θανάσης Σερπάνος τον κατονομάζει. Μεταφέρω όσα από το τηλέφωνο μου είπε ο κ. Νίκος Τσιλαλής:

"Δεν επιθυμώ να σχολιάσω τα λεγόμενα του Θανάση Σερπάνου τα οποία εν πάσει περιπτώσει περιέχουν πολλές ανακρίβειες, προκειμένου να μη δυναμιτίσω το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της Λαμίας κάτι το οποίο διαπιστώσαμε σαν Διοίκηση κατά τη χθεσινή επίσκεψη στα αποδυτήρια και σε συνομιλία με όλους τους ποδοσφαιριστές. Απλώς θέλω να δώσω μια συμβουλή σαν μεγαλύτερος σε όποιον ή όποιους αποχωρούν οικειοθελώς από κάπου, να μην προβαίνουν σε ενέργειες που μοναδικός στόχος τους είναι να αναδειχθούν σε αστέρες, ήρωες και τιμητές όλων".

Ευχαρίστησα τον κ. Τσιλαλή όπως κι εκείνος εμένα για την επικοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.