Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

από τον αγώνα στην Καρδίτσα...

Εικόνες με ιδιαίτερη σημασία από την Καρδίτσα!


Ο νέος προπονητής του Α.Ο. Καρδίτσας, Βάϊος Καραγιάννης παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα. Φορούσε ένα τζάκετ με το έμβλημα της Α.Ε.Κ. κι αναπόφευκτα τον ρώτησα πως βλέπει την κατάσταση στον δικέφαλο. "Η Α.Ε.Κ. είναι μεγάλη ομάδα κι εύχομαι να βρει γρήγορα το δρόμο της", ήταν η απάντηση του κ. Καραγιάννη.

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Καμινάδων ήταν ο ορισμός του βούρκου... Στο νου μας ήρθε ένα άλλο... χωράφι που μας φιλοξένησε ο Α.Ο.Κ. στην Μητρόπολη πριν 10 χρόνια. Άλλο Μοιραδοράκης όμως κι άλλο Μπαλατσούκας...

Ο Λαϊνας δίνει την θέση του στον Θυμιάκο. Έδωσε μάχες ο Βάγγος κι έφυγε με "παράσημο" ένα πρήξιμο στο δεξί μάτι!

Ούτε στην Καρδίτσα αφήσαμε μόνη την ομάδα μας! Παρά το κρύο και την βροχή κάναμε το ταξίδι κι ο δρόμος της επιστροφής ήταν πιο εύκολος. Επιστρέψαμε όλοι χαρούμενοι στην Λαμία! Ελπίζω στον Τύρναβο να είμαστε περισσότεροι. Αξίζουν την στήριξή μας αυτά τα παιδιά!

Ο κύριος Δημήτρης Νάτσιος είναι από τους πιο πιστούς φίλους του Α.Σ. "Λαμία". Το 1999 κυκλοφόρησε το βιβλίο του "Ιστορία του Λαμιακού Ποδοσφαίρου" που κατέγραφε την ιστορική εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην πόλη μας και φυσικά την διαδρομή του Α.Σ. "Λαμία"! Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου δόθηκαν στον Α.Σ. "Λαμία".

Αλλαγές στην παρέα, έξω ο Καναβέτας μέσα ο Κατσαρός! Πάντως στον Τύρναβο θα είναι πλήρης, καρέ! Αγαπάνε την ομάδα και μαζί της απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και τις χαρές που δίνει. Είναι κι οι λύπες στο πρόγραμμα αλλά αυτή την φορά τα χαμόγελα έμειναν μέχρι το τέλος!

Το είπε και το τήρησε ο Γιάννης Χαλβαντζής, παρέμεινε κοντά στην ομάδα. Ήρθε στην Καρδίτσα για να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας και πανηγύρισε με χαρακτηριστικό τρόπο την σπουδαία νίκη. Δεν δημοσιεύω την φωτογραφία - ντοκουμέντο με τις αγκαλιές και τα πανηγύρια αλλά μερικοί έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε. Αφήστε όλοι τους εγωισμούς στην άκρη και βάλτε πάνω απ΄όλα το καλό της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.