Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Δελτίο τύπου για τρέχοντα θέματα



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr



Λαμία, 15 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκτή έγινε από το Δ.Σ. της ομάδος η παραίτηση του γεν. αρχηγού κ. Γιάννη Χαλβαντζή, η οποία υπεβλήθη προς το Δ.Σ. τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ. μετά την είσοδο σ΄ αυτό, του πρώτου αναπληρωματικού κ. Κων/νου Σταθοκώστα.
Απομακρύνθηκε από τη θέση του βοηθού προπονητή ο κ. Ιωάννης Συρογιάννης, τον οποίο η Διοίκηση ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα, και του εύχεται καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του και στην προσωπική του ζωή.
Τις ίδιες ευχές απευθύνει το Δ.Σ., και στο Θανάση Σερπάνο, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία του το βράδυ της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου 2009, με τον πρόεδρο της ομάδος κ. Αλέξανδρο Αλεξίου του ανακοίνωση την επιθυμία του να μη συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής.
Επίσης με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν απαγόρευση συμμετοχής των ποδοσφαιριστών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ, γνωρίζουμε ότι στην προπόνηση της Παρασκευής και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με τον Πύρασο, γνωστοποιήθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι θα συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδήλωση, οι μη συμπεριλαμβανόμενοι στην αποστολή της ομάδος με την παρουσία μελών της Διοίκησης(Αλεξίου, Κοντέλας, Καλογερόπουλος, Τσούκαλος, Χαλβαντζής) και του προπονητικού τιμ. Θα θέλαμε δε να ξέρουμε αν μετά το ατυχές αποτέλεσμα στην Ν. Αγχίαλο, και με τυχόν παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών στην εκδήλωση, την αντιμετώπιση που θα είχαμε από τα Μ.Μ.Ε. και από το φίλαθλο κόσμο της ομάδος.


Με εκτίμηση
Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής