Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

από Ιωάννη Συρογιάννη


Μετά την απομάκρυνσή του από την ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ. "Λαμία" ο κ. Συρογιάννης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ


Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ του ΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ζητήθηκε από το μέλος κ. Τσούκαλο η παραίτησή μου, την Δευτέρα 14/12/09.
Κατόπιν τούτου έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Εργάστηκα αφιλοκερδώς και σε 10ωρη βάση ημερησίως για την λειτουργία και την οργάνωση μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους της ομάδας της πόλης μας.
2. Ήμουνα βοηθός-φροντιστής-γενικός αρχηγός και ότι άλλο μπορεί να χωρέσει ο νους του ανθρώπου με γνώμονα το καλό της ομάδας.
3. Ξόδεψα χρήματα- εργατοώρες- ατομική ξεκούραση- οικογενειακή ηρεμία για να μπορούν κάποιοι νεόκοποι αθλητικοί παράγοντες με χρήματα τρίτων να αποφασίζουν στις καφετέριες της πόλης ποιός είναι και ποιός δεν είναι αρεστός στην "αυλή" που έχουν δημιουργήσει.
4. Αφήνω την ιστορική ομάδα σε πρωταγωνιστική θέση που μαζί με τους ποδοσφαιριστές με κόπο και ιδρώτα καταφέραμε.
Λυπάμαι που μερικοί "συνάδελφοι" διαχωρίζουν τη θέση τους με γνώμονα και μόνο ατομικά συμφέροντα.
5. Αν η αποπομπή μου εξυπηρετεί την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας (κάτι που δεν αποδεικνύεται με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα) τότε δέχομαι αυτή την απόφαση. Αν όχι, τότε οι "κύριοι" που δήθεν αποφασίζουν είναι υπόλογοι στον Λαμιώτικο Φίλαθλο κόσμο.
6. Επειδή αυτή η ομάδα που υπηρέτησα, ανέκαθεν ήταν έρμαιο "ιντριγκαδόρων" και παραγόντων χωρίς αρχή και τέλος, θα πρέπει να την περιφρουρήσουμε όλοι και προπάντων η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι έχοντες καλή πρόθεση.
7. Συμπεριφορές σε φτασμένους ποδοσφαιριστές και παράγοντες που πλήττουν την αξιοπιστία τους αλλά και την επαγγελματική τους ιστορία πρέπει να εκλείψουν και να τιμωρηθούν στην συνείδηση των Φιλάθλων πάραυτα.


Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια αλλά και εμένα προσωπικά και να ευχηθώ οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών να ευοδωθούν. Είναι γνωστό τοις πάσοι "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος".


ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.